Adıyaman

Fuhuş batağına saplanan kadının ibretlik hikayesi

10:18 15 Eylül 2018 15 Yorum Var
Fuhuş batağına saplanan kadının ibretlik hikayesi
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Cehennem kazanı 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya bırakın ilgiyi alakayı ,yaratıklar artık kendi kızlarına tecavüz ediyor . “Kardeşini doğurdu” haberlerinden kusucak dereceye geldim. Yüce ALLAH bir meteor falan göndersede hepimiz kurtulsak artık.
    Cevapla
  • papapodino 5 yıl önce Şikayet Et
    babalar aneler sen cocuguna sahip cikmazsan sonu batakliga gider babalar birakin bu kahvede gecirdiginiz hayat hayat degil bence sürünmektir bosa gecen zamana yazik sonra cocugun kötü yola düserse sucu baskasinda aramiyalim genelde suclu baba ve anelerdir sen cocuguna sevgini vermezsen cocuk bu sevgiyi disarida arar sonuc olarak kötü yola düserler.
    Cevapla
  • R.ERLER. 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet okuyunca ürperdim, üzüldüm.Bu gibi olaylar hrkesin başına gelebilir.gerçekten aillrin çocuklara karşı ilgi ve alakaları çok önemli.
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    yaş 61 şimdi o hayat batakmı oldu ee vücut çöktü artık
    Cevapla
  • Faruk 5 yıl önce Şikayet Et
    Sanane kalbini actinda baktın pişmanlık derecesinimiolctun?Cenab-i Hakkın merhameti den daha büyük günah işlemediğini göre hakiki Tevbe ettikten sonra inşaallah Allah affeder.
  • samimi 5 yıl önce Şikayet Et
    Fuhus yapan erkeklere ne demeli ? kendi bacilarini böyle bir batakliga sürünmesine gönülleri razi olurmu.Allah korkusu ve sevgisi egitimle cocuklarimiza ögretilmelidir.Okullarda gereksiz ezberle egitimi kaldirip cocuklarimiza bunlarin günahini iyice ögretilmelidir.Her isin basi egitimdir kisaca.
    Cevapla
  • Isa 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim eğitim de kardeşim bu toplumda en değer verilmeyen tatili bile göze batan kesimdir öğretmen. Eğitim için önce egitimciye değer vermeyi bilmeliyiz.
  • Ufuk 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzüldüm ablacım inşallah kurtulursun Allah Peygamberimizin amcasını şehid eden Vahşi Radiyallahu anhı affetti senimi affetmicek tövbe et kadın sığınma evine git bir zerre günahın kalmaz ibadetlerini yap tesettürün olsun Allahın gözünde de müslümanların gözünde de tertemiz olursun.Birde Allah dostuna intisab kurtardığın kzıların sebebiyle evliya bile olursun Allah yolunu açık etsin.
    Cevapla
  • Ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadının tecavüze uğradığı ilk anından bataklığa düştüğü zamanlardaki her anına kadar elinden tutup kurtarmak yerine onu, nefsinin iğrenç isteklerinin tatmini için kullanan insanlar daha kötüdür. Aklını kaybettiği, aklını kullanmadığı yahut nefsine uyduğu için tecavüz edilen kadınların vebalini bu toplum bu dünyada ya da ahirette ödeyecektir. Kötü olan bu kadın mıdır, kadına "ayaklarının altında cennet olan anne" olarak bakmayan cemiyet midir? Alın size bir münazara konusu. Şu hadisi araştırınız: [Müslim, Tövbe 155, (2245)]
    Cevapla
  • cumhur 5 yıl önce Şikayet Et
    günah böyle bir şey işleyip de mutlu olan yok. hem imanı hem kalbi hem vicdanı yaralar. hem ahireti yakar. Allahın emirlerini yapanlarda hiç pişmanlık olmaz en mutlu ve huzurlu insandır. ertelemeden bir an önce dönmek lazım
    Cevapla
  • Alp 5 yıl önce Şikayet Et
    Cahildim kelimesi yalan çünkü para lüks takılma hayalleri adamın peşini bırakmıyor eskisi gibi olamıyacağın gün geldiğinde pişman olma duygusu kabardığında anlıyor insan kızlara ne anlatırsam anlat kızlar hep ben popüler olayım egokarı öndedir benim dediğim olacak hissi kızları öldürüyor şaytanla kaşık atacak insan oğlu milyarda 5dir
    Cevapla
  • Eyt li 5 yıl önce Şikayet Et
    Gençlik yıllarında kurtulmak isteyen olmuyor.
    Cevapla
  • müslim 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH yardimcin olsun bir an önce kurtulman ve ömrünün kalan kisminda insani ve islami bir hayat gecirme dileklerimle Allaha emanet ol...
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim Şart
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    düzgün aile terbieysi
  • vanlı hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    be devlet be vicdan be insanlık be bedbaht bu haberi yapan duyan herkes bu garibin gunahi ne sana sebeb olandan allah cehenemde yaksin bu insan yaşamayı huzuru hak etmiyormu bu nasil bi yaşamdir bu zalimce hayatı sana reva gürene allah hesap soracaktır necip fazıl diyorki bir toplm savaşla yıkılmaz ahlaksızlıkla yıkılır zor zaman rabbim muhafaza etsin butun mümin mümüne ve nebalıkları
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Üzülüyorum abi bunalıyorum. Bu haberleri okuyunca psikolojim değişiyor.
    Cevapla
  • türk 5 yıl önce Şikayet Et
    hala nefes alıp verebiliyorsun senin için hiçbirsey geçmiş degil Allah tevbeleri kabul eden ve merhameti bol olandır.(bakara 37) Şunu iyi bilin ki, Allah tevbe edenleri de sever, temizlenenleri de sever.(bakara 222)
    Cevapla