Bilecik

Bilecik'teki Kayı Anıtı'na çirkin saldırı!

13:16 17 Haziran 2019 7 Yorum Var
Bilecik'teki Kayı Anıtı'na çirkin saldırı!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Cehape 6 yıl önce Şikayet Et
    Mansur Yavaş, Ankarayı alalı hiç bir şelale akmıyor, bide eletrikler eski Türkiye gibi kesiliyor...acaba mansurun işi olmassın?
    Cevapla
  • yolcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Vatan Hainleri yunan kalintilari
    Cevapla
  • TÜRKİYE'M 6 yıl önce Şikayet Et
    Vatan düşmanları. Soysuzlar haçlı bozuntuları.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu burada suç belediye ve emniyetin bir şey yapılıyor ondan sonrası Allaha emanet korumazsan işte böyle olur
    Cevapla
  • Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    insan düşünmeden edemiyor. "zulüm 1453 te başladı diyen" bazı chp li milliyetsizlerin seçtiği belediye acaba elektrik yanıyor, masraf oluyor diye mi kestirdi. pkk nın ve fetö'nün desteğiyle seçim kazanan chp li belediyelerin diyet ödediklerinden kimsenin şüphesi olmasın.
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    O ışıklandırma düzeneğini bu kadar kötü şekilde projelendirenlerden hesap sorulmalı aslında. Elbette kamu malına zarar verenler hakkında kanunda yer alan yaptırımlar uygulanmalaı ama be insan evladı bir proje yaparken hiç mi karşılaşılacak problemler dikkate alınmaz. Koskoca kaidesi var o heykelin, elektrik- elektronik tesisatı zemin altı olacak şekilde projeyi hazırlasanıza, hatta hem estetik açıdan hem teknik açıdan örnek olabilecek bir çalışma yapmak varken, betonu dikelim paraları gömelim yaklaşımından kurtulsanıza biraz.
    Cevapla
  • Yağmur 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun
    Cevapla
  • sezai 6 yıl önce Şikayet Et
    bunu yapanlarin hangi zihniyette oldugu bellidir..
  • Kütahya'lı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bi dünya masraf yapıp o eseri dikmekle olmuyormuş demek ki ! Şu teknoloji çağında kamera diye bişeyde var değilmi ?
    Cevapla