İzmir

'Yengen ölmüş mü git bir kontrol et!'

07:07 27 Aralık 2019 10 Yorum Var
'Yengen ölmüş mü git bir kontrol et!'
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • Erdal koç 4 yıl önce Şikayet Et
    idam olmadan ne desek boş idam abi idam
    Cevapla
  • Kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    Kalbinizi Allah'tan başkasına bağlamayın. Ne anne-baba, ne eş. Acizim aciz olanı istemem. Faniyim fani olanı istemem. O, asla kendini seveni unutmaz.
    Cevapla
  • emekli42 4 yıl önce Şikayet Et
    Seni aldattığını düşünüyorsan, bunun yolu önce ispattan geçer. Sonra da mahkemeden geçer. Şimdi çok mu iyi yaptın. Sana ihanet yapan bir kadın senin değildir. Senin olmayan birisi için neden elini kana buladın? Şimdi git kodese de aklın başına gelsin.
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadın kız cinayetlerinin önünü Cumhuriyet halk partisi açmıştır. Nasıl mı? Bir zamanlar 15 yaşından küçük çocukların Camiiye alınmadığı 12 yıllık dönemi yaşadık Türkiyede. Kuranı Kerim ve Hadisleri bilmeyen bir nesil yetişti. Allah cc korkusu olmayan bir nesil yetişti. Cehenneme hazırlayan parti nin Allah cc belasını versin. Chp kuruldu kurulalı beri Müslümanlık hep darbe almıştır. Çözüm şudur ki Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz yeniden İslam anayasasına dönmeli. Laikliğin canı cehenneme. Türkler Kürtlerin milletin aile yapısı kasıtlı olarak imha ediliyor. Sadece kadın-kız değil tüm yuvayı aileyi koruyan kanunlar çıkmalı.
    Cevapla
  • birkıssadanbinhissw 4 yıl önce Şikayet Et
    dogru soyluyorsun bende katiliyorum dediklerine turkiye bir an once islam anayasasina gecmeli
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    allah sayisiz peygamber gönderdi, vicdansizlar merhametsizler yine vicdansizca merhametsiz davrandi, insanin mayasi bozuk olmasin yeterki...
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Hem öldürürsün savunmasiz bir insanını, kadını sonrada öldürmek istemedim diye inkar edersin. Cocuklari odadan cikartman zaten ne yapmak istedigini gösterdi. Kadın cinayetlerinde, sanığa indirim uygulanmadan en ağır cezanın verilmesini talep edilmesi az bile. Bu uygulama cinayetden önce olsunki cinayete gelmesin önlensin.. KADINA ŞIDDET VE CINAYET <<<kökten agir cezalandirilsin..
    Cevapla
  • Temel candan 4 yıl önce Şikayet Et
    Mesaji atanida öldürseydi başka fakat simdi inandirici degil gibi
  • Özlem 4 yıl önce Şikayet Et
    Aldatma varsa boşan, adalet var mahkemeler var, cinayet işlemek kadar adilik yok. senin gibilere idam gelmesi gerek. Birde Hapishanede sen besleneceksin. Bir dilim ekmek bile HARAM olsun sana.
    Cevapla
  • Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Adalet kanun var ne diye öldürüyorsun, senmi verdin canı sen aliyorsun. Hic bir gerekce ile bir insan öldürülemez buna kimsenin hakki yoktur. Aldatiyorsa kanun var mahkemeler ne diye duruyor boşan gitsi. Zorla hic bir yere varilmaz. Bir insanin canina kast etmek, en agir ceza bile azdır.
    Cevapla
  • Öz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ah ah bunlar adalet mi biliyor poskopat nefsi canavar katiller. Kendi canı tatli gelmiş öldürememiş bıçak keskin olmadığı için. cani canavar
  • OSMANLI 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir müslümanın bir canlıyı öldürmesi dinimizce yasak.Konu ne olursa olsun.Ama sebepsiz yere canice öldüren o kadar psikopata verilen gülünç cezalar ve eleştirilere bakın.Bu adamın dediği doğru ise kolay birşey değil aldatılmak.Maalesef zina çoğaldı ve kabullenildi toplumda.Allah cc hidayet versin.
    Cevapla
  • malatya 4 yıl önce Şikayet Et
    insalık çok kötü yere gidiyor Allah sonumuzu hayır etsins
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Suçları kesin olduğunu bilen avukatlar butür kişileri neden savunurlar. Bugün bazı deliller ile onları kurtarırlarsa yarın ahirette Allah a nasıl kendilerini savunacaklar. Bilen var mı?
    Cevapla