Kahramanmaraş

Tacizcisini öldüren babasına verilen cezaya tepki gösterdi

12:06 14 Ocak 2020 15 Yorum Var
Tacizcisini öldüren babasına verilen cezaya tepki gösterdi
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Sevim 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadin haklari. diyorlar bu ka dar Basit önemsizmi , ne olacak mazlum savunmasis kadinlarin haklari bir çare bir kanUn çikmali zorla taciz Eden vicdansis zorbalar için caydirici ceza uygulamalari lazim .
    Cevapla
  • Guest yumşak G 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim kötülerler karşılaştırmasın normalde bu kadar uzun yazıyı okuyamam nedense tek nefeste okudum kanım dondu Rabbim bu aileye ve bunun gibi nicelerine yardım etsin
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar tehdit taciz olurken bu adamın serbest dolaşmasına imkan verenler yatsın bu adamcağızın yerine
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    tanışmalarına vesile olan var ya o ah ahh ne bela açmış bu ailenin başına!
    Cevapla
  • ali can 4 yıl önce Şikayet Et
    Adama ceza değil ödül verilmeli. A
    Cevapla
  • Nesrin KURNAZ 4 yıl önce Şikayet Et
    O sapığın ruh hastası manyağın ölmesi iyi olmuş, yıllardır başka insanlara rahatsızlık vermiş sıkıntı korku sinir bozukluğu psikolojik şiddet uygulamış, ölmesi pek isbetli olmuş. Allah rahmet eylemesin. Bununla birlikte kızın babası Kadir I.ya verilen 12 yıllık ceza çok olmuş, bu kadar delil ispat karinesi varken hemde.
    Cevapla
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    iyide,bakalım öldürülen adam kızı gerçekten taciz ettimi,belki olay taciz değil,eski bir husumet,alacak verecek yüzündendi,öldüren kişi cezadan kurtulmak,cezayı azaltmak için kızıma taciz etti demişde olamaz mı. biliyorsunuz ağır tahrikler cezayı büyük oranda düşürüyor,ama hakim yerse tabii.
    Cevapla
  • mehmet efe 4 yıl önce Şikayet Et
    dilerim o karara imza atan hakimde daha kötüsüyle imtihan olmadan canını vermesin inşaallah aminnnn böyle canavarlar yetiştirip toplumumn içine salan o ana babanında Allah cc bin tirli belasını versin inşaallah amin.
    Cevapla
  • anladım 4 yıl önce Şikayet Et
    kanunda ne yazarsa o karar verilir. kanun düzeltilmeli tutupta adalet eşit değildir kanun deyip hakimlerde top kalmamalı. adalet eşittir kanun yapılmalı bunu yapamazsan adaletsizlik her zaman olur.
    Cevapla
  • ortakvicdan 4 yıl önce Şikayet Et
    insanlar defalarca emniyete dilekçe vermişler maduriyetlerini anlatmaya çalışmışlar ama malesef birçok olayda olduğu gibi ilgisiz kalan güvenlik güçleri yüzünden adam kendi işini kendi görmek zorunda kalmış sonuç ortada yazık nerde vicdan adalet bu kadar duygusuz olabilirmi hiç kusura bakmayın ben bu adalete güvenmiyorum bir gün gelir sende adaletin adaletsiz pençesine düşüverirsin ALLAH bu ya!!!!!!!
    Cevapla
  • G.antep27 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu dünyada (dünyada)kadinin kizin hicbir degeri zaten yok.Insan degeri de hiç kalmamış zaten .Hayvanlara özeniyorum bazen.Boyle adalet olmaz yaziklar olsun.Adami resmen adalet suruklemis cinayate.Bu ceza olmaz.Adaleti kendinin saglamasi mecbur olmuş
    Cevapla
  • Serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Adaletsiz Güç zalimdir.Güçsüz adalet ise acizdir. Bu ülkede Adalet işlemiyorsa veya işletilmiyor sa artık adı neyse bu güzelim ülkede yıkılmaya mahkumdur. Malesef yetkilileri ceza kanunlarını tekrar gözden geçirmeye davet ediyorum. Hak eden gerekli cezayı alsın Hak etmeyende mağdur edilmesin .
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    muhalefetin hakimleri adalete darbe vurmaya devam ediyor
    Cevapla
  • sakaleyn 4 yıl önce Şikayet Et
    Her baba böyle bir haini öldürmekten gurur duyardı. Kızın anlattıklarına bakılırsa babasının ceza almaması lazım.
    Cevapla
  • kayı boyu 4 yıl önce Şikayet Et
    o babanın ellerinden saygıyla öpüyorum.
    Cevapla