Bursa

Silah zoruyla senet imzaladı! 20 milyonluk malına haciz

11:29 08 Mayıs 2020 11 Yorum Var
Silah zoruyla senet imzaladı!  20 milyonluk malına haciz
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Orhangazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Noter(Tanık) olmadan böyle imzalar nasıl geçerli oluyor anlamıyorum, o zaman silaha da gerek yok, imzanın kopyasını çekerim ve oldu bitti derim ved evleti böylece yıllarıdır meşgul eder mağduru da bıktırır ve belki anlaşıp kopara bildiğim kadar koparırım. İnanılıcak gibi değil hangi zamanda yaşıyoruz?!
    Cevapla
  • Angaralı 3 yıl önce Şikayet Et
    Durum böyleyse ve amca mağdur edilirse harbi kanunlarımız sıkıntılı demektir neyse ki Allahın adaleti var ahiretini satanlar cehennem size yeter
    Cevapla
  • Ergün 3 yıl önce Şikayet Et
    O senetleri zorla imzalattiranları bulacaksın kafasına yağlı urganı geçireceksinki bı daha yapmasınlar...ama nerde Fransız adaletini Türkiye ye getirirseniz olacak bu...
    Cevapla
  • gezginmisafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın Hiçbir Ülkesinde iki kişi arasındaki borç/alacak ilişkisini gösteren EVRAK asla iki kişi arasında veya bilmem kaç kişi arasında imzalanamaz, Resmi bir kurum önünde imzalanmak zorundadır, bu noter olur veya yetki verilen diğer resmi kurumlar olur, mesela Fransa da, italya da bir cok AB ülkesinde hatta Afrika ülkelerinde bile Belediye yetkilisi huzurunda imza kayıt altına alınır; Bu sahtekârlığın, mafyalığın, zorbalığın önüne geçecek çik önemli bir karar anlamına geliyor... Yani senetler resmi olarak imzalanmamış ise tuvalet kâğıdından farkı yok demektir.
    Cevapla
  • osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    karakafalar iş başında dağda tutunamayanlar şehre inip bu işlerle meşgul oluyorlar dikkatinizi çekerim
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    doğru yorum tespitin yerinde nerden geldiklerini söylemeye gerek yok
    İlk beğenen sen ol
  • E.Hakim 3 yıl önce Şikayet Et
    Burada ana kriter, silahla tehdidin hemen ertesinde savcılığa suç duyurusu yapılıp yapılmadığıdır. Eğer böyleyse mağdur genellikle %95 haklı çıkar. Ancak aradan 1-2 ay süre geçtikten sonra suç duyurusunda bulunulursa, önceden belli bir aşırı menfaat umulduğu ancak sonra bu gerçekleşmeyince 2 taraftan birisinin (genelde beklediği karı elde edemeyen) yan çizmesiyle bu anlaşmazlıklar doğar. Mahkeme konuyu iyi araştırmalı, tarafların menfaat beklentileri ve neticelerinin görerek haksız tarafı bulmalıdır. Çoğunlukla her 2 taraf da suçludur.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip davalar çok okuyoruz medyada. Hep merak ederim. Yargıç alacaklı kişinin mali durumunu incelemez mi, 7 milyon (trilyon) ne satmış, veya ne vermiş de bu adamcağızı borçlandırmış. Bu kadar parayı kendisi nasıl bulmuş, bulabilecek kapasitede biri mi? Aynı şekilde borçlu amcam bu parayı almış da ne yapmış. Mutlaka bir yerlerinden belli olur. Aslında çok kolay çözülebilecek davalar uzatılıp insanlar boş yere mağdur ediliyor.
    Cevapla
  • tanju 3 yıl önce Şikayet Et
    Korkmadan kul hakkına göz dikenlerin gözünü oymalı, yiyenleri de dilini kesmeli
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    evet ben 43 yaşındayım bundan tam 13 yıl önce benim başıma geldi en yakın derecem annemin abisi banan silah zoruyla tehdit ederek senede ,imza attırmıştı ve tam 8 yıla yakın sürdü hukuk mücadelem lütfen devlete sesleniyorum Allah için bu gibi durumda olanlara yardımcı olun şüphesizki herşey ortaya çıkar ve bu senet çek iptal olsun kullanılmasın ağır caydırıcı hızlı pratik cezalar gelsin uzadıkça uzuyor bu adalet
    Cevapla
  • life 3 yıl önce Şikayet Et
    malesef adalet yok. hukuk kurallarımız suçluyu koruyor. hırsızlar ve dolandırıcılara özelliklede mafyalaşmış/çeteleşmiş suç örgütlerine mahkemeler adeta bir koruma kalkanı olmuş. çok yazık.
    Cevapla
  • Ali haydar yemez 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizde hukuk çok ağır işler mağduru canından bezdir.Bunu dolandırıcılar çok iyi bildiği için raht rahat insanları dolandırır ve elini kolunu sallayarak memlekette gezerler,başka kurbanlara ağlarına düşürmeye bakarlar.Seneler geçer adalet hale tecelli etmez.Amcanın Allah yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Thslt 3 yıl önce Şikayet Et
    Başka yolu dene
  • Okan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen Yahudi'nin kanunlarını alırsa uygularsan adalet olmaz