Diyarbakır

Virüslü kadın muavini öpüp 50 TL bahşiş vermiş

10:34 04 Haziran 2020 5 Yorum Var
Virüslü kadın muavini öpüp 50 TL bahşiş vermiş
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Otobüsteki herkesin karantinaya alınması gerekmez mi? Aynı gün yapılan testler negatif çıkacak ama bu insanlar toplumda gezecek. Çok erken normalleştik gibime geliyor.
    Cevapla
  • anadolu ligi 3 yıl önce Şikayet Et
    bende senin gibi düşünenlerdendim ama işin aslı öyle değil,bu kişileri aile hekimi ve sivil polisler 14 gün boyunca evinde ziyaret edecek,ben yaşadım oradan biliyorum
    İlk beğenen sen ol
  • Osaka 3 yıl önce Şikayet Et
    Şaka gibi.hasta olduğunu bile bile ...
    Cevapla
  • Hakan Gün 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bilinçsizlik ve cehalet olamaz, yeter artık. Test yaptıran bir insan nasıl dışarıda rahat gezebilir. Beynini kullanamayan kişilerin yaşı kaç olursa olsun bir daha sokağa çıkamayacakları cezalar alması lazım. Masum insanların suçu ne?
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bolu da yapılan test sonucu negatif çıkma olasılığı yüksek, bu kişiler kendilerini 14 gün karantinada tutmalı. Yapılması gereken test 7-8 gün yapılmalı.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Hastaya test yapılıyor sonra sen git biz sana durumu bildiriz denip eve yollanıyor. Yolluyorsunuz bari uyarın evden çıkma diye. Sonuç çıkana kadar eve bir defa polis kontrole gelsin en azından bu şahıs evde mi değil mi diye. E kadın örneği vermiş sonra otobüse atlayıp yola çıkmış. Yolda sonuç pozitif diye bilgi veriliyor. Kadın iniyor, otobüse sen yola devam deniyor. Otobüste farklı şehirlerde inecek yolcular da varmış. Bunlara virüs bulaşmış ise bunlar da gittiği yerlere bulaştıracak. Çık çıkabilirsen işin içinden
    Cevapla