Edirne

Sağlıkçı anneden, küçük kızının icra yoluyla alınmasına tepki

15:37 07 Temmuz 2020 6 Yorum Var
Sağlıkçı anneden, küçük kızının icra yoluyla alınmasına tepki
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • hoca 2 yıl önce Şikayet Et
    çocuk senin çocuğun mu sadece.o çocuğun babasını görmeye hakkı yokmu.pelte gibi geliyosa bırak çocuk istediği kadar zaman geçirsin.
    Cevapla
  • Aşkar 3 yıl önce Şikayet Et
    İki tarafta sabırlı olmassa sonuç böyle git gel lerle davud kıssasına döner
    Cevapla
  • Yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadının çocuğunu düşündüğü falan yok, olsaydı önce çocuğun psikolojisini düşünür, bir eşya gibi haciz ettirmezdi, çocuğun babaya da ihtiyacı var. Reklam kokan hareketler bunlar.
    Cevapla
  • Caner 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir hemşire bir doktor ve ortada bir çocuk ortak bir oyana bir buyana ikiside haklı ortada bir can neden baştan akıllı mantıklı evlilik olmaz anlayamıyorum
    Cevapla
  • Cenk 3 yıl önce Şikayet Et
    Cocugun psikojisini dusunseydin bircogu gibi sabir eder bisanmazdin. kocan doktor. 18 yas senden buyuk, evlenmissin.. Birak bu ayaklari.
    Cevapla
  • masumiyet 3 yıl önce Şikayet Et
    40 yaşında 58 yaşındaki adamdan 2.5 yaşında çocuk sahibi olursan sonuç budur. her şey dengi dengine... o kız çocuğunun 25 yaşına geldiğini düşünün. baba o zaman 80 yaşında olacak. yazık günah değil mi o çocuğa. hayatının en önemli ve en güzel anlarında baba belki de yanında olamayacak. ayrıca; neden evlenmiştiniz ki neyi bulamadınız da boşandınız. çocuk değildiniz. görmüş geçirmiş !!!!!!! insanlardınız... yazık etmişsiniz o masum çocuğa...
    Cevapla