Aksaray

Yardım isteyen kıza vali sahip çıktı! Ağlama beni de ağlatacaksın

11:51 11 Temmuz 2020 7 Yorum Var
Yardım isteyen kıza vali sahip çıktı! Ağlama beni de ağlatacaksın
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • caner 3 yıl önce Şikayet Et
    kurban olduğum devlet millet budur dünyada eşi benzeri yoktur elhamdüllillah.
    Cevapla
  • tetece 3 yıl önce Şikayet Et
    bırısını alacaksan neden oglunu almıyorsun hep kızlar kurban oluyor. Allahıma sukurler olsun kı dort kızım var hepsı bırbırınden degerlı benım ıcın.
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    inşallah okur diyelimde...ama bazıları var,devlet bedava yurda,pansiyona yerleştiriyor,yemeğini ,hatta harçlığını veriyor. ama biraz pazazlandılarmı ara sıra yurttan kaçıp fink atanlarda oluyor.
    Cevapla
  • Gaziantep27 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende okuyamadım
    Cevapla
  • Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Hala okuma şansınız varsa okumanız için size yardımcı olmak isterdim.Keşke siz ve sizin gibiler seslerinizi duyurabileceği bir birim olsaydı, gönüllü yardım etmek isteyen çok insanımızın olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu insanlar sorumlular tarafından tespit edilmelidir . Sorumluların çok vebal altında olduklarını düşünüyorum .
  • yellow rose 3 yıl önce Şikayet Et
    sosyal devlet çok şey yapıyor ancak sosyal vatandaş üzerine düşeni yapmıyor mesela vergi mesela zekat vs vs her şey devletten beklenemez fakire bakmak vatandaşın asli görevidir
    Cevapla
  • Greenpeace 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de en ağır vergiyi vatandaş ödüyor mecburi kalemler yolu ile.Devletten yardım beklemek kadar doğal bir şey yok.Zekat ve fitreler çok az kesime ulaşıyor yeterli değil.Valimize canı gönülden teşekkürlerimi arz ederim.
  • Maçkalı 3 yıl önce Şikayet Et
    vatandaş anca nasıl vergi kaçırırım onu düşünüyor.
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık böyle durumları çoktan aşmış olmamız gerekiyor . Ekonomik sıkıntılar herzaman vardı ve olacaktır Ülkemiz güçlü bu sebebten eğitimini tamamlayamayan çocukları ,gençleri bulup eğitimi ni tamamlamalarını sağlamak Devletin asli görevi olması lazım
    Cevapla
  • Sosyal mesafe 3 yıl önce Şikayet Et
    Esasında sosyal devlet uygulaması bu vali, kaymakam, belediye başkanı sorumlu olduğu nüfusta....kim aç...açıkta...kış geldi..kim ihtiyacli...kim çocuklarına bakmakta yetmiyor...kim evine karşı sorumsuz.. kim sokakta...kim zorda...hertürlü arızalı durumdan dert duyup gereğini yapması lazım..!muhtardan tut mahalle kanaat adamlararina kadar koordineli olmalılar...hangi ev huzursuz....kimin kiminle hasimligi var...iş facialara varmadan çözüm olmalıdır..!vb...sosyal problemler sürekli araştırılmalı tembellik yapılmamalıdır...toplum daha huzurlu...dinamik moralli..sahip çıkılır olduğu kanati pekiştirilmelidir!
    Cevapla
  • Ayhan Birol 3 yıl önce Şikayet Et
    değerli kardeşim tesbitlerine tamamen katılıyorum