Balıkesir

Otomobilini satmak isterken icralık oldu

12:29 28 Aralık 2020 15 Yorum Var
Otomobilini satmak isterken icralık oldu
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Adalet varsa bunu yapanlar YAKILMALI...
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın sürü sürü senedi var elimizde, hiç bir şey yapamıyoruz. Dava açalım dedik, avukat dedi karşı tarafın malı mülkü var mı? Dedik yok. O zaman süreç uzar da uzar, paran var ise zamanında var ise açalım davayı. Belgeli alacağımızı bile almakta zorlanırken, duruma bak! Allah düşürmesin. Bu vatanın dürüst insanlarını, her türlü kötü niyetli insanlardan korusun.
    Cevapla
  • şahin avcı 3 yıl önce Şikayet Et
    ilamsız icra takibini hukuk literatüründen çıkarmak lazım, gayet güzel bir örnek dolandırıcı çete adamın hiç gitmediği bir adrese icra evrakı gönderiyor diğer çete mensubu akrabasıymış gibi alıyor itiraz süresi bitince icra süreci başlıyor , bu herkesin başına kolaylıkla gelebilir böyle saçma bir şey olurmu o zaman herkes herkese bana borcu var diyerek böyle icra takibi başlatsın bunun altından kim çıkabilir uğraş dur işin yoksa.
    Cevapla
  • eczacı 3 yıl önce Şikayet Et
    nasıl icra dairesiymiş vay vay vay kimlerin canını yakmış bi gözden geçirilmeli ekonomi düşmanlığı bu sindirme ve bindirme, ........
    Cevapla
  • Cafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Resmen dolandırıcı çetesi işbaşında icra daireside buna alet oluyor.Yasal dolandırıcılık kol geziyor adamlar alışmış böyle dolandırmaya acilen buna bir çözüm bulunması yoksa çok vatandaşın canı yanacak.
    Cevapla
  • Vanli Nesrin 3 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam idam toplumdaki dolandiricilar teröristler gaspçılar tecavuzculer idam edilerek toplum kurtarılmalıdır
    Cevapla
  • Tahir 3 yıl önce Şikayet Et
    ilamsız icra takibi çok canlar yaktı vu gidişle de çok yakacak gibi. önlem alınmalı derhâl.
    Cevapla
  • Ihsan 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen öyle
  • abuzer 3 yıl önce Şikayet Et
    ayni olay 2 defa başıma geldi ,biri vergi dairesinden diğeri esnaf odasından.dolandırıcılar yapsa üzülmem devlet, oda yapınca kahroldum kesinlikle bir hafta içinde itiraz etmek gerekiyor .kimseye borcum yok deyip tebligatı atarsan borcu kabullenmiş oluyorsun .ölen birine gönderilen ilamsız icra için ,eşinin ve çocuklarının hepsi itirazda bulunması gerekiyor.habere konu olan olayda adanada tebligatı alan kişi de dolandırıcıların arkadaşıdır.
    Cevapla
  • gerçekler 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın hesabına para attık mal alımı için ve adam parayı aynı gün çekti ve ortadan kayboldu hiç bir şey yapamıyoruz bu kadar kolay dolandırmak Osmaniye de bu vatandaş da kimseye güvenmeyin
    Cevapla
  • Akil 3 yıl önce Şikayet Et
    Hukuk sisteminin o kadar çok boşluğu varki. Bizim dolandırıcılarımız avukattan hakimden daha iyi biliyor bu boşlukları. E-tebligat dışında ki tebligatlar kaldırılmalı artık.
    Cevapla
  • madenci 3 yıl önce Şikayet Et
    borç hukukuna bak ne kadar komilk
    Cevapla
  • KANDIRALI 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir insanin hayatını karartmak perişan etmek bu kadar basitmi acil bu tip resmi yasa boşluklarını kullanarak masum ınsanları mağdur eden yasalar tekrar gözden geçirilip düzenleme yapilmali ve bunu istismar edenler cok ağır bir şekilde hem hapis hem para olarak cezalanmalı.öyle 3-5 ay yatar çıkarım rahatlığı var bunlarda.
    Cevapla
  • Kasserias 3 yıl önce Şikayet Et
    bundan 3 ay önce de Kayseri'de buna benzer olay oldu kadın seneler önce akrabasının düğününe çeyrek altın takıyor ama o kadın altın takan kadının düğününe hem gelmiyor hemde altın takmıyor ilamsız icra takibine başvuruyor yurdum insanı işte kafa başka şeylere çalışsa uzaya gitmiştik şimdiye
    Cevapla
  • HASANA 3 yıl önce Şikayet Et
    bu icra. işleri beyan ile oluyomu?
    Cevapla
  • A.E 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere o mağdur sandığınız kişi başkası adresini bilmesin diye kendi MERNİS adresini alakasız bir yer göstermiştir. Hal böyle olunca da kendi kazdığı çukura düşerek hakkındaki icra takibinden haberi olmamış ve itiraz etmediği için takip kesinleşmiştir. Başkası sizin adınıza mernis adresi açamayacağına göre bildirmiş olduğunuz mernis adresinden tamamen kendiniz sorumlusunuz. İcra ödeme emri bir kez mernis adresinize çıkarılır sahiplenen olmazsa ikinciye tebligat zarfının üzerine mernis şerhi düşülerek yeniden çıkarılır ister alın ister almayın takip kesinleşir.
    Cevapla
  • Sakaryalı Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Mağdurun beyanı iyice okusanız dümeni anlardınız.Devlet çok insanı mağdur edebiliyor.(Savcılık var mesela.)
    İlk beğenen sen ol