Sivas

Kurtların korkulu rüyası Kangallar kurtlara nasıl yem oldu

06:04 03 Şubat 2021 15 Yorum Var
Kurtların korkulu rüyası Kangallar kurtlara nasıl yem oldu
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • İBRAHİM 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi kangallar
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Kangalların çok iyi bir köpek olduğunu düşünüyorum
    Cevapla
  • deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle haklisiniz
    Cevapla
  • Paşa 3 yıl önce Şikayet Et
    Yediye bir bırak kangalı aslan bile baş edemez çok Normal bir sonuç
    Cevapla
  • De baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar tabi siz kangal a laf atiyorsunuz ama 8 kurt sonucda hayvan ne olursa olsun isterse fil olsun 8 kurda dayanmaz yazikki o mal adam almis baglamis o adama baglayin eline silah verin onuda bogar kurtlar elinde silah olsugu halde bide saf kangal bir baska arkadaslar havlamasi bile kurdu ürkütüyo o kangal degildir belkide
    Cevapla
  • Kutal 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben de havadan konuşmuyor efsane anlatmıyorum elimden yüze yakın köpek geçti içlerinde yedi nesil secereli, kayıtlı safkan çoban köpekleri vardı. Eğer siz de kangalı yüceltmek istiyorsanız öncelikle ırkına sahip çıkın, çaprazlama yaparak ırkı bozmayın, kayıt altına aldırın ki ırk özellikleri kaybolmasın, cahilce maceralarınız için neslini yok etmeyin.
    Cevapla
  • Rasim 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede malesef zeka seviyesi düşük insan çok basın dersen ayri bir fiyasko milli değerimiz olan kangalları karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar neymiş kurt sürüsü kangali parçalamış 1 alfa kurdu 8 kangalın eline verin ondan sonra oturup yazısını kaleme alın kendisi hiç 8 adamı birden indirmişmi acaba yere sormak lazım
    Cevapla
  • Özden 3 yıl önce Şikayet Et
    Uzman arkadaşımız doğru söylüyor.Ben bir adım ileriye taşıyayım hayvanları bsğlamayın ve rahat hareket edecekleri telle korunaklı bir ksfedleri olsun.Yokss Kangal ssyısı fazla olsa bile farketmez aç ve vshşi kurtlar birini illski parçalsr ter.Yaxık günsh hayvanları yem etmeyin lütfen....
    Cevapla
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç mi klavye kullanmadın?Hata bir değil iki değil, okuyana yazık değil mi?
    İlk beğenen sen ol
  • Yorum 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah affetsin kurtların av sahası daralmamalı kangalın kurt a bir üstünlüğü yok Allah yaratmış güzel canlılar kişisel tercih nefsi arzularınızi kendinize saklayın doğaları gereği bu 2 hayvanda böyle dişlerini çekemeyiz.Kurt kimseyi dinlemez kurtun kurttan başka dostu yoktur.doğal yaşam cevresinde 5e 1 hayvan mücadele si özgürlüktür :)ilahi taktir.insan etkisinde 1 e 1 bile olsa nefistir.zerre bile olsa yasaktır kabul görmez.insana zarar vericekse öldürüle bilir sadece.buda bütün tedbirler alındıktan sonra yada anlik olaylarda olur :)Coban gördümu vuracak kurt a normal koyunları canı gidiyor. Koyun ölmüş ağlayan yok.Kangalda kangal Kurt vahşi doğalı ligi geniş saygıli olun:)
    Cevapla
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazdıklarından hiç bir şey anlayamadım.
    İlk beğenen sen ol
  • ALİ AŞKIN 3 yıl önce Şikayet Et
    adam doğru söylüyor kurtboğan kangallar sağlıklı bir kurda teke tekte baş gelir ancak serbest olacak bağlı olmayacak bilen de yorum yapmış bilmeyende yok kurt düşünür de kangal düşünemezmiş de sağlıklı kurdu boğamazmışta kangalı tanımadığınız 2-3 efsane okuduğunuz belli kangal en zeki köpeklerden hatta sizden bile zeki bir köpek
    Cevapla
  • Sahin 3 yıl önce Şikayet Et
    En zeki kurt tür kangal değil kurt Kangali kandırır sonra yer
    İlk beğenen sen ol
  • Kutal 3 yıl önce Şikayet Et
    Her şeyin en büyüğü bizim olsun istediğimiz için fonksiyonunun ne olduğunu unuttuk. Kangal köpeklerini iri, gösterişli hale getirmek için malaklı ve mastiff tipi köpeklerle kıra kıra kocaman hantal köpeklerimiz oldu koşmayan sürüye gidemeyen. Safkan kangal köpeği iri, devasa, eşşek kadar vs. değildir, sürüyü çevirebilmesi ve hatta kurdun peşinden koşabilmesi için en az kurt kadar atletik yapıda olmalı, kurdu boğabilmesi için at kafası tabir ettiğimiz uzun ve geniş çene yapısı şarttır, bunun yanında sağlam geniş patiler ve göğüs yapısı mevcut olmalıdır. Tüm bunlara rağmen bile tek bir kangal köpeği sağlıklı bir kurdu boğamaz kurt sürüsü ile baş edemez.
    Cevapla
  • Kutal 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış anlaşılmasın kangal kurdu boğamaz değil, tek bir kangal sağlıklı yetişkin bir kurdu öyle tek başına yakalayıp da boğamaz. Yanında en azından bir dişisinin olması gerek, ekip olarak çalışmaları şart, efsane okuduğumu söyleyenlere de iki çift lafım olacak dağda çobanlık yapanlarla konuşun lütfen kurt saldırdığında neler yaşayıp görmüşler, kurt saldırısını göremezsiniz bile size yada köpeğinize neyin çarptığını anlamadan olan olur.
  • EMS 3 yıl önce Şikayet Et
    Kutal... Çok doğru söylüyorsun
  • Gül 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun o beye birde cekim yapmış saldırıda yapıcağı yerde ciftesi yokmuydu o kurtlardan kurtardın o canı ondads vijdsn yokki udtrlik birde bağlı yazıklar olsun derim başka sözum yok.
    Cevapla
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Onlar güvenlik kamerası görüntüsü. O bey o anda uyuyor.
    İlk beğenen sen ol
  • Kurtçu Kangal 3 yıl önce Şikayet Et
    Kangallar Asildir
    Cevapla
  • ercan şen 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım madem kangalı kapıya koyacaksın niye bağlıyorsun.Kurt surusü senin kapıyı biliyorsa o zaman iki yada üç kangal koyacaksın ve baglamayacaksın.
    Cevapla
  • Selahattin Özkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Keşke o zavallı kangalın sahibi yanımda olsaydı.Çok ama çok üzüldüm.
    Cevapla