Adıyaman

Kendisine ait olmayan faturayı ödemese doğalgazı kesilecekti

16:19 04 Şubat 2021 15 Yorum Var
Kendisine ait olmayan faturayı ödemese doğalgazı kesilecekti
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim aç davanı kesinlikle kazanırsın giden kişi aboneliğini kapatmış sen açıyorsun vede depozitosuyla gidenin faturası sana nasıl geliyor. Sen yeniden olduysan demekki giden hesabı kapatmış ne hikmetse sana onun faturası geliyor ben derimki acıma maddi dava aç birazda onlar üzülsün
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Dogalgazi kesemezler. Yasal olarak hakları yok.
    Cevapla
  • dinibütünoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle peşini bırakma kardeşim
    Cevapla
  • Ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş kusura bakma yanlışlıkla basdim
    İlk beğenen sen ol
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    U tarz faturalari odemeyin baskasinin borcu sizi ilgilendirmez ver Tuketici heyetine bir dilekce pasa pasa veri oderler parani.Nasil olsa vatandas ugrasmiyor vur sirtina abayi.ODEMEYIN bic birislem yapamazlar
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 3 yıl önce Şikayet Et
    bu gibi devletim adına milleti soyan haysiyetsiz firma çok..Suçu devlete atarlar paralarıda ceplerine..
    Cevapla
  • zafer gülten, 3 yıl önce Şikayet Et
    bu faturalarda çok yanlış şeyler yaşanıyor...35 sene önce Aydın-Nazilli de 2 sene kadar oturdum. ordan İzmir e yerleşip 20 sene,sonra temelli İstanbul a yerleştim. ve ta 35 sene sonra,35 sene önce çıkarken hesabı kapamayı unuttuğumdan sular idaresinden borç tebliği geldi.yahu 35 senedir aklınız nerdeydi,o zaman az birşey olan borç faizle 2500 tl olmuş,uğraşmamak için ödedim.
    Cevapla
  • İski mağduru 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynsını 2016 yılında iski yaptı. Dükkandaki kiracı su bağlat ta su bağlat dedi bağlattık ama parasını ödememiş ve iski gelip su saatini sökmüş. Kardeşim adam su saatinin sahibimi ki su saatini söküyosun daha yeni saat. Kirayı ödemeyen adamı zorla çıkarttık. Saati geri vermediler admanın borcunu dükkan sahibi olarak benden istediler. Zar zor ikna ettim görevli benden almaktan vazgeçti. Adamın ismi yazıyor iski sözleşmesinde hala bana ödeyeceksin diyor. Gelirine ortakmıyım ki senin tahsilatını benmi yapmak zorundayım. Adamlar kendi başlarına hükümet olmuş istediği kadar sayıyı faturaya yazıp gönderiyor vatandaş ben harcamadım diye kanıtlamak zorunda kalıyor.
    Cevapla
  • caner 3 yıl önce Şikayet Et
    zor dostum zor
    Cevapla
  • Türküm 3 yıl önce Şikayet Et
    eskiden istanbul da da elektrik ve su için aynısını bana yapıyorlardı. şefe müdüre çıkıyordum; bir günüm gidiyordu, Allah onlardan sorsun, ama direnerek başkasının borcunu ödemeden kendi yeni sözleşmeyi yapıyordum. onların amacı, zahmetsizce personel maaşını alsın, borcuda kim öderse ödesin; Allah korkusu yok ki. Arkadaş biraz direnseydi başkasının faturasını ödemezdi, sadece gözünü korkutmuşlar.
    Cevapla
  • avcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet doğazgaz dağıtım işini ihale ederken gerekli şartları sunmadı. En azından Ankara da böyle oldu ihaleyi alan şirketin ilk işi Gökçek zamanında ön ödemeli sayaçlara abone olanları sahte abone ilan etti ve normal sayaç aboneliğine sahtekarlıklarla geçirmeye çalıştı milletin sayaçlarını kendi personeline bozdurduğu bile tespit edildi aboneliğini değiştirenlerden de yeniden abonelik ücreti aldı önceki ödemiş olduğumuz abonelik ücretler hiç edildi şimdi 20 yılını dolduran abonelerin sayaçlarını zorunlu değiştirip ücret topluyor önceki ödediğimiz paralar yok oldu ve aboneleri sahte abone yerine koydu...
    Cevapla
  • baba serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    o şirketi bi araştırın bakalım kim olduğunu göreceksiniz
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu şirketlerin abonman, taahhüt ve buna benzer konularda tahsil ettikleri ücretler yüzünden yatacak yerleri yok. 60 yaşında afama taahhüt yapıp ölünce dahi cayma bedeli talep eden tüm firmalar var.
    Cevapla
  • mesut 3 yıl önce Şikayet Et
    şirketin ahlaksızlığı
    Cevapla
  • Envers 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun maalesef bende telekoma internet için müracaat ettim bağlantı için servis geldi port yok diyip gitti ama bana şuanda fatura geliyor ve ödüyorum ayda 3 / 4 defa telekoma gidiyorum ama maalesef bakalım tüketici hakem heyetine gidip ordan halletmeye çalışıcam.
    Cevapla
  • abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    zorbalıktan başka bir şey değil şirket aldığı parayı iadeye mahkemeler tarafından mecbur bırakılmalıdır
    Cevapla