Antalya

Fuhuş yapmasını engelleyen polislere taciz iftirası atan kadın!

08:52 05 Şubat 2021 11 Yorum Var
Fuhuş yapmasını engelleyen polislere taciz iftirası atan kadın!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Sezai Refik 3 yıl önce Şikayet Et
    bilim çok ilerledi darp için rapor alırsın vs her türlü delil kullanılıyor kadın'ın beyanı esastır diyenlere kapak olsun kadın'ın iftirası da esas mı diye soruyorum erzurum, erzurum olalı böyle zulüm görmedi o kanunu çıkaranlar bunun hesabını versin asıl vicdan azabını onlar çeksin !..
    Cevapla
  • sertaç 3 yıl önce Şikayet Et
    beyn fukarası.şeriat olsun da herkes birbirine iftira atsın demi.hükümet canını sıkanı assın.sizde zerre beyn yok.allahın kanunu uygulayabilecek insan mı kaldı bu devirde.herkes çıkarına kullanır.beyn fukarası arkadaş.arada kafanı biraz yokla bende beyn var mı diye
    Cevapla
  • hayati 3 yıl önce Şikayet Et
    zeka yoksunu şeriat'te kaç tane şahit istiyorlar biliyormusun? Öyle ben yaptım oldu yok eğer ithamını ispatlamazsan iftira atmaktan sen gidersin bunu böyle bil...
  • 34SR 3 yıl önce Şikayet Et
    Sertaç gerçi çok ağır ifade var ama özetle Şeriatı ALLAHÜ TEALA'nın emri bari aksini savunma çünkü bu Ehli Sünnet i'tikadına göre elfaz-ı küfür kabilinden imanı tehlikeye atar onun zıddı şeytanın düzenidir sen şimdi neyi savunmuş oldun kim uygulayabilir kim uygulayamaz o senin meselen değil önemli olan önce Türkçeyi öğren üstelik iki defa aynı hatayı yapmışsın beyn değil o beyin !..
  • Ben de haklıyım 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir çirkefin attığı iftiraya inanan eşine de yazıklar olsun... Neymiş, hasta olmuşmuş. Geç bunları bacım. "Good morning after supper" diyorlar senin gibilere İngilizce'de. Yani, "uyan da balığa gidelim".
    Cevapla
  • zafer gülten, 3 yıl önce Şikayet Et
    adeletimiz bu mu....yani Türk Adelet Sistemi -sahte ses kaydı düzenlemesi montajı- ile polisimizi bile suçlu gösterecek kadar zayıfmı.bu ses kayıtlarının sahte olabileceğini anlıyacak teknik donanım emniyetin elinde yokmu,şayet yoksa ses kayıtları delil sayılmasın o zaman.belkide çoğu kişi o polisler gibi suçsuz yere ceza aldı. buna göre cinsel suçluların af kapsamı dışında kalması doğrumu.
    Cevapla
  • soner 3 yıl önce Şikayet Et
    kararı verenlerin başına gelse ADALET nerde diye basbas bağırırlar herhalde. adalet o zaman akılarına gelir. güya adaleti temsil... iftira işe iyi yaramaya başladı sıra adaleti savunduğunu sanalara gelir.... iftirayı meslek haline getirip para kazananların sayısı gittikçe artmaya başladı... Okullarda da aynı metodu bazı veliler iyi kullanıp para haraç elde ediyor. kaç kişinin haberi var? adaleti yerine getidiğini sananlar ne zaman haberler olur mu?
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah,ın adaleti(şeriat kanunu) olmazsa ne yaparsanız yapın yaptığınız adalet çöker.
    Cevapla
  • aslı 3 yıl önce Şikayet Et
    beyin fukarası.şeriat olsun da herkes birbirine iftira atsın demi.hükümet canını sıkanı assın.sizde zerre beyin yok.allahın kanunu uygulayabilecek insan mı kaldı bu devirde.herkes çıkarına kullanır.beyin fukarası arkadaş.arada kafanı biraz yokla bende beyi var mı diye
    İlk beğenen sen ol
  • veli 3 yıl önce Şikayet Et
    beyin fukarası.şeriat olsun da herkes birbirine iftira atsın demi.hükümet canını sıkanı assın.sizde zerre beyin yok.allahın kanunu uygulayabilecek insan mı kaldı bu devirde.herkes çıkarına kullanır.beyin fukarası arkadaş.arada kafanı biraz yokla bende beyi var mı diye
    İlk beğenen sen ol
  • abdullah 23 3 yıl önce Şikayet Et
    kadınları tepimize çıkardılar tebrik ediyorum.kadının doğru söylediğini kanıtlayacak yalan makinası mı icat ettiniz de kadının beyanı esastır diyorsunuz bu haksızlıklar yarın size ahirette ödül olarak dönecektir.Allah'ın adaleti bizim hukuk sistemimize benzemiyor bilginiz olsun.zalimler için yaşasın cehennem.
    Cevapla
  • isimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    sonuç ortada; Siz kadına , işçiye ve şimdide sağlık çalışanlarına bu kadar dokunulmazlık verırsenız olacağı bu.
    Cevapla
  • gökselami 3 yıl önce Şikayet Et
    neyin kafasındasın kardeş...işçinin sağlık çalışanının ne dokunulmzlığı var söylermisin? sapla samanı karıştırma. ayrıca isimsizden sallama.
  • HAKKANİYET 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu davanın yeniden görülmesi ve yanlıştan dönülmesi gerekir. Rabbim bu cuma günü hürmetine kötü niyette olan insanları ıslah eylesin. Mahkelemelere de hayırlı kararlar vermelerini nasip etsin.
    Cevapla
  • bülent bolat 3 yıl önce Şikayet Et
    suçsuz insanlara iftira atmak günah nedir bilirmi acaba
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu süressiz nafaka, istanbul sözleşmesi,6284, kadın beyanı esas yasasnız kendinizi mi vurdu.
    Cevapla