Trabzon

Mühendisliği bıraktı, kendi işinin patronu oldu!

10:03 21 Mart 2021 13 Yorum Var
Mühendisliği bıraktı, kendi işinin patronu oldu!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

13 Yorum Var
  • Kültür 3 yıl önce Şikayet Et
    Çağımızda,duvar işçiliğinden memurluğa kadar her meslek her iş için artık insanlarımız bir üniversite bitirmeli, isterse tarlasında çalışsın.
    Cevapla
  • adanalı 3 yıl önce Şikayet Et
    muhendıs derken bılgısayar elekrtrık elokronık muhendıs gıbı baslıgın var harıtada muhendısı nerden ıs bulsun su urunlerı muhendısı falan hıkaye bu yaptıgı ıs harıta muhendıslıkten daha ıyı tabıkı dogrusunu yapmıs tebrıkler
    Cevapla
  • Musa 3 yıl önce Şikayet Et
    Üniversitelerin geldiği noktayı da gösteren bir olay. Kanada da Üniversitelerdeki hocalara devlet maaş ödemez. Üniversitenin özel sektör müşterileri vardır. Onlara bilim üretirler ve paralarını oradan kazanırlar. Bizde ise binlerce mezun kendi işini yapamıyor. Bu durumun ele alınması lazım. Boşuna zaman ve insan israfı . Giden para da cabası .
    Cevapla
  • Yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu mühendislik okumayla vs. ile bağdaştırmayın bu işte mühendislikten daha çok para var diye girmiş sistemi falan sorgulamaya gerek yok.
    Cevapla
  • unknown 3 yıl önce Şikayet Et
    Haberin bir yanı güzel bir yanı düşündürücü... İnsanlar okudukları branştan bir hayır göremiyorlar. Bir insan okuduğu branşta iş bulabilip başarılı olabilmeli.
    Cevapla
  • Beyza 3 yıl önce Şikayet Et
    Sırf bir alanda eğitim aldın diye o işi yapmak zorunda değilsin. SEVDİĞİN işi yaparsan daha başarılı olursun.
  • Hakkı Öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Merve hanım, İnşaalllah daha çok başarılı olursun. Yolun açık olsun
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kabul edilebilir değil. Mühendis olan birinin toprakla meşgul olup mesleğini bırakması, eğitim zihniyetimizin nasıl çöktüğünün resmi. Madem bu derece toprağı seviyordu neden mühendis oldu. Çünkü sistem herkesi üniversitede okumaya zorluyor. Millet üniversiteyi işe yerleştirme kürsü olarak algılıyor. Bilim yuvası misyonu kalmadı. Gel şimdi bu ülkede icat bekle. Icat yapanlar hep yurtdışında okuyup gelenler.
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Birak herkes sevdigi isi yapsin. Universite okumak demek okudugu bransta calismak demek degil, zaten insan sevemedigi bir isi yaparak ne basarili olabilir ne de mutlu olabilir. Ustelik bu kardesimiz cok severek basarili oldugu bir eksikligi gidermek uzere yol aliyor, elestirmek, kimsenin haddine degil, bilakis destek olmak hepimizin ortak kanisi olmalidir.
    İlk beğenen sen ol
  • Nazım KARAMEHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    Üretmek üzere çalışmak büyük bir vatanseverlik örneğidir.
    Cevapla
  • Doğu-Batı 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep öyle oluyor başlanır ve bırakılır.
    Cevapla
  • ALaTurKa Denetim ? 3 yıl önce Şikayet Et
    Açık vaziyette bulunan elektrik panosu YANGINA DAVETİYE ÇIKARIYOR !!!!!!!! _____ güvenlik yönetmenligine uygun olmayan elektrik panosu Karman Karışık kablolar Prizler Elektrik voltaj system dagitim dedetörleri, güvlenlik dedetörleride yok .... bu isletme güvenlik kriterlerine hijiyen kriterlerine riayet etmediginden derhal kapatilmali, Hijiyen kriterlerine ve güvenlik kriterlerine riayet etmek herkes için zorunludur .... yetkililer görevi denetimdir, ne yaziktirki bu isletmenin denetlenmedigi görülüyor ... AlaTurKa merdiven alti isletmelerden Farksizdir... yetkililer göreve, denetim yok !!!!!?????
    Cevapla
  • 9 köyden kovulan 3 yıl önce Şikayet Et
    milleti yanlış yönlendirmeyin Allah aşkına...Mersin Erdemlide birçok kişi bu işe başladı sonradan kapattı duyumunu aldık....
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun güzel bir iş, fiyatları da uygun olsun
    Cevapla
  • ÇAKIR 3 yıl önce Şikayet Et
    Rize çayelinde de bir genç arkadaşımız var
    Cevapla