Tekirdağ

Genç öğretmen koronavirüse yenildi! Acı haber...

12:21 22 Nisan 2021 11 Yorum Var
Genç öğretmen koronavirüse yenildi! Acı haber...
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • SİZDEN BİRİ 3 yıl önce Şikayet Et
    KALPLİ-KOVİTÇİ… Bol ılık su iç ve D VİTAMİNİ… Bol LİMON, PORTAKAL, SARIMSAK, SOĞAN ve TURŞU… Mutlaka EV YOĞURDU … MAYALAN doğal yiyecek, içecekler… LİMONLU, SOMAKLI SOĞANI rafadan iki yumurtayla EKMEK ARASI yapın… Üzerine KİMYON, KARABİBER, PUL BİBER ve TUZ… FISTIK GİBİ… İŞTAHIMI AÇTI AYAĞA KALDIRDI… YEMEDEN İÇMEDEN KESİLMEYİN… İŞTAHSIZLIKTA BOL VE SAĞLIKLI YEYİN her şeyi… “PYTTORELIEF” BOĞAZ PASTİLİ… LİMON, LAVANTA, KEKİK YAĞI, NANE YAĞI, WİKS… BURUN KENARLARINA SÜR ve BUĞUNA ver. ADA ÇAYI, KEKİK, ZEYTİN YAPRAĞI, REYHAN ÇAYLARI için bol bol… HAVASIZLIK, ağır kusma HASTANEye… VÜCUDU, MORALİ DİRENÇLİ TUTUN…ALLAH ‘IN İZNİYLE SAĞLIĞA KAVUŞURSUNUZ, İNŞALLAH!…
    Cevapla
  • SİZDEN BİRİ 3 yıl önce Şikayet Et
    “Vatandaş” rumuzluya CEVAP: 61 yaşımdayım… 1.5 sene önce BYPASS OLDUM, 5 damar değişti… 15-20 GÜN önce 5 KİŞİLİK AİLEM KOVİT-19’duk… YENİ GEÇİRDİK, HANIMINKİ AĞIR GEÇTİ ama KURTULDUK, RABBİM ‘e ÇOK ŞÜKÜR, 10 gün önce BİTTİ… Hanımda ÇOK AĞIR KUSMALAR oldu. Bende 4. 5. günlere kadar belirti hiç yoktu… 6-7. günlerde İŞTAHSIZLIK ve buna bağlı HALSİZLİK gelişti… KARDEŞLER , DOKTORUN VERDİĞİ İLAÇLARI harfiyen KULLANIN… 40’lı “FAVİPİRAVİR”… Ayrıca ANTİBİYOTİK (SERUM VE HAP) C VİTAMİNİ ve ameliyat yeri için bir hap ) verdi DOKTOR… Günde 5-6 kalp ilacı kullanıyorum. Biri KAN SULANDIRICI. . Bu kadar ilaç… İLAÇLARINIZI MUTLAKA KULLANIN ve SAĞLIKLI, DOĞAL BESLENİN...
    Cevapla
  • SİZDEN BİRİ 3 yıl önce Şikayet Et
    ÜZÜLDÜM ÖĞRETMENİMİZE… ŞU MÜBAREK GÜNLERDE VEFAT EDEN ÖĞRETMENİMİZE, ALLAH, GANİ GANİ RAHMET EYLESİN... MEKANI, CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE OLSUN İNŞALLAH... ALLAH, EŞİNE, ÇOCUĞUNA, YAKINLARINA ve SEVENLERİNE SABIRLAR VERSİN. İNNÂ LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RÂCİÛN… ( “Biz şüphesiz -her şeyimizle- Allah’a aidiz; O’ndan geldik ve şüphesiz O’na döneceğiz”” Bakara Suresi – 156)
    Cevapla
  • Hamza saglam 5 ay önce Şikayet Et
    Merhabalar, ben fatih korgamcının öğretmenlik sınıf öğretmenliği yaptığı yakuplu kemal arıkan ortaokulunun 7/8A sınıfında öğrencisiydim. Tekirdağa tayini çıktığında bütün okul gözyaşlarına boğulmuştuk hayatımda gördüğüm en mükemmel insanlardan birisiydi.. Tayine gittikten sonra bile ziyaretimize gelirdi değerli öğretmen.içten duanız beni duygulandırdı:) teşekkür etmek için yazdım sadece.
    İlk beğenen sen ol
  • cevat kelle 3 yıl önce Şikayet Et
    Verilen ilaçlar sıtma ilacı ve coronaya iyi geldiğine dair hiç bir bilimsel veri yok. Ayrıca örneğin favikovir, kalp ritimlerini bozup kalp krizine bile neden olabiliyor.
    Cevapla
  • Yusufeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hastalığın bitmemesinin en büyük nedeni yorumlardaki komplo teorisyenleri. Aşı olmayanlar, ölenlerin vebali boynunuza olur.
    Cevapla
  • Saver 3 yıl önce Şikayet Et
    ilaç sevici arkadaşlar gidin elinizi mor ötesi sahte para kontrol cihazlarının altına sokun bakın normal insan gibimi yoksa fosforlu nur saçan bir varlığamı dönüştünüz...
    Cevapla
  • yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    sen içmessin
    İlk beğenen sen ol
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakmayın ama verilen ilaçların ölümlerdeki etkileri neler? Bunu araştırmalılar.
    Cevapla
  • KAMİL 3 yıl önce Şikayet Et
    M. Ali Otopsi yapılması yasak olduğundan ilaçtan olduğu ispatlanamıyor. İlaçtan iyileştikten sonra bile ölen bir sürü insan var. Günde 8 tane verilen ilaç araştırmalı. Ölenlerde otopsi yapılmalı.
  • M.ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Hala mı ilaçların öldürdüğünü düşünüyorsunuz gerçekten. Unutmayınki o ilaçları kullanıp hayata dönen 4 milyon civarı hastada şifa buldu. şaka gibisiniz bir bitmediniz ya. Toplum ne güzel herkesin konusmasından etkılenıyor ilaca ya da aşıya ön yargı da zirvede, yanlız bir türlü bakanlık tarafından yayınlanan kurallardan etkılenmıyor, uymamak için direniyor, kavga ediyor. YAZIK
  • ERSİN 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Aşıdan kaçanlar, kurallara uymayanlar, komplo teorileri üretenler sizin sıkıntınız nedir? Ölüm var, ölüm!
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm her daim var, korondan önce de vardı, sonra da var olacak.
    İlk beğenen sen ol
  • FANİ YOLCU 3 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm herzaman heryerde var, kovitten önce de vardı zaten
  • usta 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum.
    Cevapla
  • ABDÜLHAMİD 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin. Mekanı Cennet Olsun. AİLESİNE VE SEVDİKLERİNE SABIRLAR DİLİYORUM. ŞU İLLET BİR BİTSE ARTIK.
    Cevapla
  • ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    allah mekanını cennet etsin inşallah.kalanlarada sabırlar ihsan eylesin.kolaydeğil
    Cevapla