Diyarbakır

Yolda yürüyen kız hayatının şokunu yaşadı!

11:21 01 Haziran 2021 15 Yorum Var
Yolda yürüyen kız hayatının şokunu yaşadı!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Genç Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu haberi chp liler abartır da abartır, abartır da abartır... Kızlar mahalle arası ekmek almaya böyle giyinip çıkarlarsa toplum ahlakı bozulur..
    Cevapla
  • SİBGATULLAH 2 yıl önce Şikayet Et
    Almanya nın Sesi Radyosu Türkçe Yayın Servisi yorumcularından Övül TEZİŞLER geçenlerde Türkiye deydim acaba Türkiye POMPAİ şehrinin son zamanlarını mı yaşıyor diye dehşete düştüm diyor.Övül TEZİŞLER böyle derse sen Türk-Yüce İSLAM Müslüman vatandaş olarak eyyyy halkım başına taş bağla kendini denize at bundan daha iyidir.Türkiye mde AHLAK-YÜCE İSLAM DİNİ DUMURA uğramış,körleşmiş,işlevsiz,geçersiz hale gelmiş.Herkes kör,sağır,dilsiz kesilmiş.Yüce Yaratan yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • misafir bir kul 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay tamamen provakatif bir olaydır bir şeylerin ateşi fitillendirilmeye çalışılıyor. Dikkatli olmak lazım
    Cevapla
  • Halit 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir şey demiyecektim ama yine dayanamadım. Bunu yapan eşektir de..... Ama gündüz vakti mahalle arasında ekmek almaya böyle aşırı makyajlı, koyu kırmızı rujla ve kolsuz giyinerek mi çıkılır? Evet belki bazı erkekler sapıttı ama bunun sebebi de kendini filmde sanan sapkın kadın cinsi. Vallahi Londra, Paris ve NewYork'da bile ıssız yerde geç saatte böyle giyinen kadınların başı daima derde girerdi.
    Cevapla
  • ARSLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    özellikle toplu taşıma araçlarında ve halkın kalabalık olduğu yerlerde sözde moda veya özgürlük adı altında mini etek veya mini tişortler giyen gençlere çok raslıyoruz çok dikkatli olmalıyız hem erkekler hemde bayanlar tabi kötü niyetli kişiler olabilir rabbim muhafaza eylesin
    Cevapla
  • Dost 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynı tepkiyi bölücülere karşı vermiş olsalardı bu gün ülke olarak çok daha farklı durumda olurduk.
    Cevapla
  • SİBGATULLAH 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir kadının sevgilisi ile sokakta allenen sevişmesi herkesin gözü önünde,parklarda,bahçelerde,benim evimin önünde,okul,üniversite önlerinde,hava limanı,sahil,otobüs,minibüs,tren,uçak ulu orta her yerde miletin kutsal Yüce İSLAM DİNİNE küfür edercesine sevişmeleri sevgilisi ile sokakta tatmin olmaları eli silahlı bölücülerden bile daha tehlikelidir .Sen neden bahsediyorsun?
  • Şaşkın 2 yıl önce Şikayet Et
    Deveye sormuşlar, "boynun niye eğri" diye, o da, "nerem düzgün ki" demiş.
    Cevapla
  • Leyla A. 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle haberleri daha çok duyacağız o yüzden şaşırmayın. Start verildi. Ve bu tarz haberlerin baş rolünde suriyeli erkekler ya da cübbeli,şalvarlı sarıklı erkekler olacak. Allah tuzak kuranların tuzaklarını boşa çıkarsın.
    Cevapla
  • Derzeit 2 yıl önce Şikayet Et
    Fadime Sahinler cikmaya basladi yine ortalarda dolasiyorlar...
    Cevapla
  • derlerr 2 yıl önce Şikayet Et
    hiç kaybolmadılar hep burada yanımızdaydılar .
  • BEKİR DERSE 2 yıl önce Şikayet Et
    dini kötü göstermek için yapılan bir eylemdir dinimizde açık gezenlere saldırılmaz bu din hoşgörü dinidir
    Cevapla
  • nedim 2 yıl önce Şikayet Et
    kadınların çalışması ve açık gezmesi aileleri yıkan ülkeyi bölen anarşizme sebep olan büyük bir fitnedir. sokaklarımızı kirleten ve rkekleri taciz eden bu yaratıklar cezalandırılmalı. ey demokrasiyi savunan ve dinden uzak editör vicdanın kaldı ve şeytana hizmet etmiyorsan bunu yayınla. kahrolsun devrim adı alrında bu ülkede her türlü terörü yetiştiren geberesice süfyaniler
    İlk beğenen sen ol
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Genç kıza yapılanı kesinlikle doğru bulmuyorum, bunun yanında artık kızlar öyle açık kıyafetlerle dışarıda geziyor ki ben erkek halimle yanından geçerken utanıyorum. bu denli açık giyinmek özgürlük değil ahlaksızlıktır diye düşünüyorum...
    Cevapla
  • Mustafa Yıldırım 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun güzel açıklamışsın
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    Açık saçık giyinen kadınlar tarafından erkeklerin taciz edildiğini bastırma girişimi midir nedir. Polis gerekeni yapar inşaAllah. Taciz edilen erkeklere acıyorum. Bütün bunlar İslam Anayasası olmadığından. Erkekler kadınları kızları koruyamaz oldu. Kadınlar kızlar sokağa çıkalı beri korunamaz oldu.
    Cevapla
  • muhammet eliyatkın 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadının yaşadıkları gerçek olabilirde kadına saldıran adam pravakatör olabilir. Çeşitli yerlerde bunu seçimlere kadar kaşıyacaklar. Sedat pekerle başlattılar bu furya devam edecek....
    Cevapla
  • yakacıklı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç inandırıcı değil. Senin giyimin kimi ilgilendirir. Şalvarlı sakallı biri sana niye saldırsın. Bence yalan söylüyor. Dikkat çekmeye çalışıyor. Veya Meral Akşener gibi tiyatro oynuyor.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğrusu babada hiç inandırıcı gelmedi. Önce yardım etmeyen çevredeki insanlar, sonra su falan veriyorlar.
  • Ertan 2 yıl önce Şikayet Et
    Son zamanlarda bir gruba yönelik giysileri ile dikkat çeken bu tür provakasyonlara dikkat etmek lazım.
    Cevapla