Devlet devletliğini,anne ,baba anne balığını yapsa sıkıntı olmaz. Ama maalesef her iki taraf da işini diğerine yüklüyor. Bu konuda büyük görev devlete düşüyor. Devlet kendi eliyle vatandaşını zehirliyor. Örneğin içki fabrikası,sigara fabrikası,bira fabrikası devletin . Devlet vatandaşım şuurlu diye yaralı ve zararlı şeyleri serbest bırakıyor,ama vatandaşına da yeteri kadar manevi şuuru da vermiyir. Allah vatandaşa yardımcı olsun,onları iyilerle karşılaştırsın.
Beğen Cevapla
Toplam 6 beğeni
Molla Kasım4 yıl önceŞikayet Et
Aşağıda yorumlarda fabrikalar özel diyorlar, sorun bumu . Devletin, içkiye, kumara , siğaraya ve fuhuşa izin vermesi. Vergi veriyorsan hepsi serbest demesi. Uyuşturucudanda vergi alabilecek olsa onada izin verecek. Uyuşturucu satanlarında başı etkili ve yetkili kişiler değilmi. Yoksa bu kadar nasıl yayılır. Anne baba bu işin emniyet subabı ama etkiniz yok 15 yaşından sonra çocuklara. İstediğin kadar dini eğitim ver, toplumda bu yaygınsa bulaşıyor sanada. Bu işi devlet çözer, dert eden bir hükümet hepsini çözer.
Beğen Toplam 3 beğeni
Hüseyin4 yıl önceŞikayet Et
Millet ne isterse devlet onu yapar. Önce milleti eğitmek lazım.
Beğen
İlk beğenen sen ol
Ahmet e4 yıl önceŞikayet Et
Bunları devlet yapacaksan sen neden varsın o zaman? Devlet eroin mi üretiyor Sanki. Her kötülüğü devlete atmak art niyettir
Beğen
İlk beğenen sen ol
Zafer4 yıl önceŞikayet Et
Yok artık, hengi devirde yaşıyorsun kardeşim,ya da algı peşindesin. Devlet Tekeli özelleştireli yıllar oldu. Uyan da balığa çıkalım. Devlet artık içki ,sigara üretmiyoooooorrr. Yalan söylüyorsuuuuunnn.
Beğen Toplam 1 beğeni
Ali4 yıl önceŞikayet Et
İçki fabrikası, sigara fabrikası, bira fabrikası.
Hiçbirisi devletin değil, Özel.
Beğen
İlk beğenen sen ol
Cengiz4 yıl önceŞikayet Et
BAHSETTİĞİN FABRİKALAR DEVLETİN DEĞİL, HEPSİ ÖZELLEŞTİRİLDİ,
Evet allah evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın..
Beğen Toplam 2 beğeni
mahoni4 yıl önceŞikayet Et
Elhamdülillah şükür
Beğen Cevapla
Toplam 1 beğeni
Mola Kasım4 yıl önceŞikayet Et
Laik demokratik toplumlarda özgürlük var. İsteyen istediği şeyi yapabilir. Uyuşturucu yasaklansın diyenler şeriat mı istiyor!..
Beğen Cevapla
Toplam 9 beğeni
laik türk4 yıl önceŞikayet Et
evet şeriat istiyoruz......................
Beğen
İlk beğenen sen ol
SİİRTLİ4 yıl önceŞikayet Et
Sen kimsin ajan dilli klavye cambazı. Benim canım seni görmek istiyor. Özgürlük var ya. Görürsün uyuşturucu özgürlüğünün ne olduğunu.
Beğen Toplam 1 beğeni
,,,4 yıl önceŞikayet Et
ne şeriatı neden bahsediyorsun yok isteyen istediğini yapar sen çocuklarını serbest bırak yapsın dengesiz dengesiz konuşma burada .
Beğen
İlk beğenen sen ol
Hasss4 yıl önceŞikayet Et
Hadi oradan...
Beğen
İlk beğenen sen ol
bilirkişi4 yıl önceŞikayet Et
gençlerin başına ne geliyorsa arkadaş ortamlarından geliyor. Asla çocuklar bu konuda özgür bırakılmamalılar.
Beğen Cevapla
Toplam 10 beğeni
misafir4 yıl önceŞikayet Et
maalesef cok gencimiz bu uyuşturucu illetini kullanıyor sonu hüsran oluyor.polisimizin bu illeti satanlara cok sert tedbir alması gerek.
Beğen Cevapla
Toplam 11 beğeni
Said AKDUR4 yıl önceŞikayet Et
Öncelikle Allah Kurtarsın.
Arkadaş Gibi Değilde Anne Olmalı İnsan Çocuğuna Karşı.
Beğen Cevapla
Toplam 11 beğeni
Guaidoglu4 yıl önceŞikayet Et
Arkadas cevresi malesef. Cocuklarmizi okula veriyoruz. Anaokul bitince dertler basliyor. Cocuk evde kuzu okulda canavar oluyor. Bence uzaktan egitim en iyisi. Okullari kapatin.
Beğen Cevapla
Toplam 11 beğeni
Aha4 yıl önceŞikayet Et
Sen ona arkadaşlik değil annelik yap zaten arkadaşlarivar uyuşturucu kullaniyorlar
Beğen Cevapla
Toplam 16 beğeni
ahmet duman4 yıl önceŞikayet Et
aileler arkadaş değil ebeveyn olsun.
bırakın masalı.
ebeveyn olamamanın sıkıntısı bunlar.
Beğen Cevapla
Toplam 38 beğeni
Mahmut4 yıl önceŞikayet Et
Aynen.. Arkadaşı her yerde bulur ama ana baba her yerde bulunmaz.
YORUMLAR
9 Yorum Var