Adana

Adana’da avukata trafik cezası geldi, 4 ay uğraşıp iptal ettirtti! Emsal niteliğinde

10:52 28 Aralık 2021 9 Yorum Var
Adana’da avukata trafik cezası geldi, 4 ay uğraşıp iptal ettirtti! Emsal niteliğinde
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Avukat 2 yıl önce Şikayet Et
    yani emsal kararmış! Trafik cezası 300 lira Avukat ücreti en az 1200 lira avukat tutup bu parayıda kaybetme durumu var birde tonla zaman israfı. polis 78 le ceza yazar zaten %10 pay koymuş hakim kıyak yapmış anlayacağınız.
    Cevapla
  • Express 2 yıl önce Şikayet Et
    Yozgatta plakası 06 ve 66 olanların dışındaki plakalara ceza yazıyorlar.Makbuz Koçanı bir şekilde dolacak ya. Vur Abalıya. Ben de Yozgattan geçerken alışveriş yapmıyorum, yakıtta almıyorum.
    Cevapla
  • Deli Dumrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he, Avukat hanım, hem genç hem güzel hem de, mercedesi var. Onun ceza iptal olmayacak de, göbekli eniştenin doblosunun cezası mı iptal olacak.
    Cevapla
  • Gazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaz Adana dan İzmir istikametine giderken, Afyon un bir ilçesi cıvarında aynı 70 hız sınırını % 10 , 78 km ile arkamdan geçen ay ceza geldi, kuzu kuzu ödedim.
    Cevapla
  • Ziraatçi 2 yıl önce Şikayet Et
    İlgili mahkeme kanaatimce yanlı karar vermiştir. Buna göre bu tür emsal çok ama çok fazla. Biz vatandaş olarak cezamıza razı olduğumuz halde niye bir hukukçu hukuka aykırı şekilde kararları etkileyebiliyor. Zaten mahkeme davacının itirazını bile kaale almamış bildiği gibi usülüne uygun gerekçeyle yanlı karar vermiş gibi. Zaten hata payı olarak %10 kabul edilmiş artı bunun üzerine niye ekleme yapılıyor.
    Cevapla
  • bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Eder Avukat Olduğu İçin Yapmıştır. Ben Yılın Birinde cam filminden dolayı 80 TL caza yedim. Gittim peşin ödeme yaptım, aradan bir yıl geçti bana 180 TL ceza geldi. aynı cezadan dolayı, tabiki gittim emniyete durumu anlattım ya biz 180 TL yazacak yerde 80 TL yazdık eee dedim git farkını öde, tabiki ödemedim mahkemede hakkımı aradım, ilgili mahkeme bir üst mahkemeye orası farklı bir yere mahkeme masrafları ile toplam 500 Tl ödedim ve kaybettim. İşte adalet
    Cevapla
  • Irbiham 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne ya mahkeme hakim vb trafik cezalariyla da ilgilenirse mahkemenin işi iş bi türlü davalar bitmez ki böyle iş mi olur
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    ışık ve metal yogunluğu imiş kimbilir kimler duruma sahiplendi olacak işmi bu marifet gibi haber yapımış bal gibi hak ettiği cezayı yemiş gereken gerektiği gibi hak edene yapılmadıgı için kargaşa oluyor bu yanlış bunun kabulu mümkün değil .
    Cevapla
  • nurullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence avukat olduğu için iptal edilmiştir. elinde sağlam delili olup ta cezayı yiyen çok adam gördüm.
    Cevapla
  • Yahya Kemal DÜZEN 2 yıl önce Şikayet Et
    sağlam delil derken hangi delilden bahsediyorsunuz, biz de sağlam delil toplayalım?
    İlk beğenen sen ol
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Avukat bu ugrasmayalim diye iptal etmislerdir