Isparta

Okumadan imzaladığı kağıt hayatını kararttı! 17 yıldır mücadele veriyor

17:05 02 Haziran 2022 6 Yorum Var
Okumadan imzaladığı kağıt hayatını kararttı! 17 yıldır mücadele veriyor
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    resmi olmayan hic bir kagit kabul edilmeyecek imza olsa bile kargo olsa sadece ufak sey ciin gecerli sayilacak buyuk rakamlarda mecbur noter imzasi olacak kargo verillir iken imza olsa bile bu borc sayilmaz o teslim almak demek ødemeli ise o zaman kayit altina alinma zorumlu olacak yoksa ev araba gitmeyecek halkin yarisi saf imza at desen hayali diye her yere imza atar
    Cevapla
  • Kerem 1 yıl önce Şikayet Et
    Gel de şimdi eskiyi arama. Karakolda bu adamları bir öttürecektin ki yedikleri naneleri bülbül gibi anlatırlardı. Şimdi yaptığı yanına kar kalıyor. En büyük delil suçlunun kendisi ama onu da konuşturamıyorsun.
    Cevapla
  • Sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Adalet geç olursa(yada olmazsa) zulüm olur.
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    kötü niyetli kişiler oldukça insanın başına gelebiliyor,İzmir de bir kauçuk keçe firmasında çlışırken emeklilik için gün sayıyordum,çalışırken şirket sekreteri S. Batun yanıma geldi ve iş telaşındayken ve çalıştığım yerde yapılan metal boyama işinden gelen tiner ve boya kokusuyla kafam bulanıkken bana emeklilik işlemleri diye yarısı boş bir kağıt imzalattı,meğer sonradan boş kısma -tazminatımı aldığımı yazmışlar-.ve emekli olunca tazminatımın tamamı yerine üç beş kuruş verdiler,kimse şahit olmayacağı için uğraşamadım.haram zıkım olsun diyorum,o sekreter hep beddua ediyorum.
    Cevapla
  • Ail 1 yıl önce Şikayet Et
    Adalet mülkün temeli Bizdeki dinamit
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    geç gelen adalet adalet olmayabilir
    Cevapla