Kayseri

Patronunun verdiği boş kağıda imza attı, hayatı alt üst oldu

12:21 06 Kasım 2022 15 Yorum Var
Patronunun verdiği boş kağıda imza attı, hayatı alt üst oldu
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Hürkan Yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Yargı üç kağıtcıların yanında yer alıyor. Dolandırıcılar kurdukları firmada vatandaş adına sahte senet düzenliyorlar, imza sahte ve avukatlarda işin içinde ve icraya veriyorlar görevli mahkemedeki hakim mahkeme felan olmadan sahte senedin ödenmesi diye vatandaşın taşıtını bağlatıyor vatandaş eli kolu bağlı parayı ödüyor. Dolandırıcılara hizmet eden böyle hukuk olmaz olsun.
    Cevapla
  • Evlad-l fatihan 1 yıl önce Şikayet Et
    ya insan bazen yasadigina utaniyor bu yuzsuzlere gercekten adil bir ceza verilmeliki birdaha böyle seyler yapmasinlar insanlar zaten hayatpahaliligindan bunalmisken birde dolandiricilat tarafindan zulüm göruyorlar gercekten cok aci
    Cevapla
  • Yozgatlı Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Bi kere hangi patron işçisine 118 tane altın 2000 dolar yardımda bulunur. Kaldı ki bu adam maaşlı çalışan adam tekrar geri neyle ödeyecek. Konu baştan yanlış hakimler karar verirken biraz gerçekçi olması lazım. Patronu savunan o avukata gelince öyle avukatlar varki mesleğin yüz karası. Beş on bin kazanacağız diye alçaltmayın kendinizi ayaklar altına almayın hukuku adaleti
    Cevapla
  • nevizade 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu arkadaş ne yazık ki bu davayı kazanamaz. Bunun gibi türkiyede yüzbinlerce örnek vardır.
    Cevapla
  • Ahmed 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu durumda işveren işçiye imzalanan senet tutarının en az 10 katı tazminat ödemesi lazım. Mahkeme süreci de yeni mağduriyetlerin oluşmasına sebep olmayacak şekilde hızladırılması lazım.
    Cevapla
  • Ahmed 1 yıl önce Şikayet Et
    senet, çek ve benzeri borçlanmalarda icra daireleri gerekçeye ihtiyaç duymadan yıllardır zulüm yapmaya ve mağdudiriyetlerin yaşanmasına sebep oluyor. Böyle yasa yerin dibine batsın.
    Cevapla
  • ASİLBEY@06ÇUBUK 1 yıl önce Şikayet Et
    Her ne kadar imzalı belgede olsa, Hakim sormalı bu adam sana neyin karşılığında 450 tl borçlandı. Arabamı verdin,dairemi verdin,nakit mi verdin. Bunların hiç birisi ispatlanmaz ve inandırıcılığı yoksa yırtılıp atılmalı. Böyle ucube işlerle kimse uğraşmamalı.
    Cevapla
  • Adıyokşanıvar 1 yıl önce Şikayet Et
    devlet yetkililerine çağrımdır.bir imzayla yada bir tıklatmayla bu tür yüksek meblsğlar işleme alınmasın.mesela on bin tl.üzeri işlemlerde cüzi bir tutar karşılığında avukatların eşliğinde bu işkemler yapılsınki dolandırıcılık olmasın.dimi??
    Cevapla
  • Bnas29 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilir kişi raporunda imza atılma süresi ve kağıdın yazılma süresi tespit edilebilir. Karbon yarılanma ömrü vb yöntemlerle. Eğer bu tetkikler yapılırsa yapan soytaridan aynı miktar manevi tazminat acilabilir kanaatindeyim.
    Cevapla
  • Recebali 1 yıl önce Şikayet Et
    Yasal boşluklar çok, üstelik adalet çarkının işlemediği kanaatindeyim. Sadece icra takipleri değil türkiyede genel anlamda insanların yargıya güvenmediği yapılan anketlerde açıkça defalarca ortaya konulmuş bu konuda hiç bir yasal hukuksal yenilik revizyon çalîşması yapılmamışken, adalet aramak abesle iştigal. Onlarca yıl öncesine ait bu kanunlar günümüz şartlarına ve kanunlara uyan masum vatandaşları korumaya yönelik olarak yeniden hazîrlanmalı, yoksa bu şekilde haksızlık ve hukuksuzluk sürer gider, ben böyle düşünüyorum
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    öyle adaletsiz bir devlette yaşıyoruz ki suçlular hiç bir ceza almıyor olan garibana oluyor.
    Cevapla
  • Ev Sahibi 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcü tip, neden adaletsiz olsun adam mahkemeye vermiş. Sonuçta haklıysa adalet yerini bulacak hakkını alacak. Devlet adaletsiz değil insanlar suçlu. Kamuoyu yapma..
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Avukat kıza helal olsun. Patronda yazıklar olsun işçisinin emeğine ve parasına göz dikmiş. Bu adam kurşunu hak etmiş. Ama madur adalete güvenmiş. Lütfen adaleti uygulayın.
    Cevapla
  • Önce vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kayseride normal böyle şeyler
    Cevapla
  • canacan 1 yıl önce Şikayet Et
    müteahhitle daire karşılığı anlaştık kendi aramızda bürosunda şahitler karşılığında anlaşma yaptık imzaladık ev bitti müteahhit enflasyondan dolayı zarar ettim dedi 150bin fark istedi. araştırdım noter onayı olmadan sözleşmenin bi anlamı olmadığını öğrendim. ama gelgörki peçeteye imza atsan geçerliliği olduğunu öğrendim. prd burası ugandamı?
    Cevapla
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri'deki Sivas Caddesindeki nakliye firmasında da bizlerden bu şekilde boş kağıda imza attırılmışlardır. Aynı şeyler demek ki bütüm Kayserili firmalarda mevcut.
    Cevapla