Konya

Konya’da ‘MİT'e memur olarak alacağız’ denilen liseli kıza cinsel istismar iddiası

17:39 10 Aralık 2022 15 Yorum Var
Konya’da ‘MİT'e memur olarak alacağız’ denilen liseli kıza cinsel istismar iddiası
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    imanı olanın aklı olması lazım bıktık bu safsatalarda doğruysa bile tarikatla İslam'la ne alakası var okullarda oluyorsa bütün okullar kapatılsın diyemi yaygara kopariliyor akıllı olmak lazım şu okulda olmus bunlar yapmış deyip üstü kapatılıyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    6 yaşındaj çocuğu evlendirdiler diye ortalığı velveleye verenler nerdeler.
    Cevapla
  • HASAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Refah partisini yıkmak için Fadime Şahin, Müslüm Gündüz tiyatrosu vardı. Günlerce basın bunu işledi. Senaryo devam ediyor. Mağdur diye gösterilen kişi ile buzlanmış viseo röportajı yapılıyor. 30 yaşlarında saçı uaun bir erkek konuşuyor sesini gizleme ihtiyacı bile duymuyor. Bu kadar medyanın aktif olduğu dönemde hangi kamu görevlisi bunu yapabilir. İYİ partili Turan Çömez 2006 yılındaki olmayan bir olayı gündeme getiriyor. madem iyi niyetlisin 2006 yılından bu yana nesen sustun. 6 YAŞINDAKİ ÇOCUK İSTİSMARI mide bulandırıcı eğer doğruysa o anne -baba ve diğer adını bile söylemek istemiyor midem bulanıyor en ağır ceza almasını istiyorum.
    Cevapla
  • alpi 1 yıl önce Şikayet Et
    mehmet efe koca lise müdürü gelmiş kapısına hem de iki tane. inanmayıp ne yapsın.
    Cevapla
  • ne oluyoruz 1 yıl önce Şikayet Et
    yahu toplum olarak bize ne oldu böyle ,biz aklımızımı yitirdik .Allah sonumuzu hayr etsin.
    Cevapla
  • vatanperver 1 yıl önce Şikayet Et
    kusura bakmasınlar ama ne bir okulun müdürü böyle bir eşeklik yapar, nede bir başka okulun üstelik kadın müdürü böyle bir eşeklik yapar. bence kız bunları kafasından uyduruyor , yakında ortaya çıkar.
    Cevapla
  • Akıncı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu arkadaş bu ne berbat bir senaryo kaçıncı yüzyıldayız hadi bir sapık bir mağdur anlaşılırda bunca insan içinde hiç mi normal insan yok bu saçmalığa gönüllü olmayacak silahla tehdit olsa sık ulan şeref yoksunu denmez mi bu nedir böyle yaaa okurken insan çileden çıkıyor bu ne rahatlık yapan içinde anlatan içinde gelde inan yoksa neresini düzelteceksin ki.
    Cevapla
  • maho 1 yıl önce Şikayet Et
    sizede hersey cok sacma gelmedi mi ?
    Cevapla
  • Berber 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma bir senaryo
    Cevapla
  • Kerem 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilginin çok çabuk ulaşılabildiği ve doğruluğunun bir o kadar zor teyit edilebildiği bir dönemde her iddiaya gerçek gibi yorum yapmayalım. Millet olarak hemen iddiaları doğru kabul ediyoruz. İki okul müdürünün böyle yapması çok saçma geldi bana. Bakalım sonu nereye varır.
    Cevapla
  • DüşünDürtücü 1 yıl önce Şikayet Et
    İddia doğruysa sözü geçen memurlar da iddiadaki gibi işin içindeyse kamu davası da açılmalı meslekten ihraç ve hapis cezası almalılar.
    Cevapla
  • kahraman 1 yıl önce Şikayet Et
    eee ne olacak şimdi unutulup gidecek taki başka bir kızımızın başına gelene kadar bu böyle gitmez devlet gücünü kanunlarla gösterir
    Cevapla
  • Bozok yaylası 1 yıl önce Şikayet Et
    İslam düşmanları nerdesiniz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ne garip bir olay. ne bu boyle simdi yav. yani simdi butun bu aktorler okul birincisi olan bir kizin irzina gecmek icin mi bunlari tasarlayip yapmiş ya da alet olmuş. her yonuyle sacma sapan bir hadise. bu iste olsa olsa ancak fetö olur.
    Cevapla
  • tokatli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu alçaklara en ağır ve ibretlik cezalar verilmelidir. Müftülüklerin dışında dini nikah kıyılması yasaklanmalıdır. Görevlilerin dışında yetkileri olmadığı halde sözde dini nikah kıyanlar ağır bir şekilde cezalandırılmalıdır.
    Cevapla