Erzincan

Erzincan'da ölü halde bulundu! Çok nadir görülen bir hayvan

11:09 17 Aralık 2022 10 Yorum Var
Erzincan'da ölü halde bulundu! Çok nadir görülen bir hayvan
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • Isa 1 yıl önce Şikayet Et
    Başı boş köpek demek köpeğin sahibi boş yok demek. 15 milyondan fazla Başı boş kopek dolasiyor ise 15 milyondan fazla başsız yani akılsız insan var demek.
    Cevapla
  • İnsan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanlaştıkça insanlar insan yavrusu besleyeceğine köpek besliyor. Köpekler bilinçli bir şekilde çoğaltılarak sokağa atılıyor. Toplumda köpek sevgiyle köpekleşmiş birbirine haberlerde görüldüğü üzere köpek gibi saldırıyor.
    Cevapla
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir hedef var itlerden bulaşacak hastalığın virüsleri hazır önce beyinleri yönetiyorlar o sevgi beyinlere sokulmuş zorlama duygu Aşırısı için bu sözler. ciddi şekilde koruma ve başıboş itlerin araç olarak gatesçilerin kullanması ve bizlerin tekrar evlere kapanması istenecek.
    İlk beğenen sen ol
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Başlığı okuyup yorum yapanlar derneği
    Cevapla
  • Ata 55 1 yıl önce Şikayet Et
    La bi okuyunda yorum yapın. Sokak köpekleri boğmuş diyo yazı herkes sallıyo boş herifler.
    Cevapla
  • Şimdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Olum yazık dilmi boşuna vuruyor yaban hayatı bitiriyorsunuz günah yarın onhayvan dile gelip beni niye suçum neydi de vurdun demiyecekmi ver bakalım cevabını verebilecek sen bu herkes için geçerli
    Cevapla
  • Atillahan 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet olarak doğayla ve kendimizle barışık bir topl değiliz maalesef! Parktaki yada mezarlıktaki güzel bir çiçegi kopartiriz,anız yakarız,dükkanın önüne park ettin diye ,yol vermedin diye yan baktın diye biribirimizi öldürürüz,yaban hayvanlarini gordukmu isterse en son kalan olsun oldururi sonra bana saldırdı deriz. Eğitim şart!!!
    Cevapla
  • Hakan Belçika 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok sıktın kardeş, Avrupa'nın heryerinde köpek barınakları var. Ve bakamıyorum diyince 50 ile 200 euro arasında bir ücretle bu hayvanlar oralara bırakılır. Bu da hayvanın büyüklüğü ile alakalı. Ama bir köpeği uçağa bindirmek çok daha masraflı. Yani sallama. Bu köpekler bilinçsiz anne babaların çocuklarına karne yada doğum günü hediyesi. Ama köpekler, kedi gibi değiller. Hergün kilometrelerce yürümeleri gerekiyor. İnsanlar bunu yapamayacinca köpekler huzursuz olup uyuyor havlıyor, rahatsız olan sahiplerde onları terk ediyor. Olay bu tek gözlü balık kardeş
    Cevapla
  • Selam 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de okullarda yabani hayvanları koruma bilinci öğretilmesi gerekmektedir. Yılan görür öldürürüz, domuz görür oldürürüz, akrep görür öldürürüz, panter ve yabani kediler görür öldürürüz. Oysaki bu hayvanlar hendi doğalarında yaşamaktadırlar ve yaşama hakları vardır. Bir panter vardı Diyarbakır'da öldürüldü. Dicle nehrinde su samuru görüldü, 3 gün geçmedem ölü bulundular. Sadece Diyarbakır'da değil ne yazık ki, diğer bazı illerimizde de buna benzer olaylar yaşandı.
    Cevapla
  • Haberci Halkı 1 yıl önce Şikayet Et
    Asil Türk milleti avcılmamıș olsaydı bunlar olmazdı. Türkiyem de birini öldürmeyi düșünmessen birisi seni mutlaka öldürmeyi düșünür. Nokta.
  • ugur 1 yıl önce Şikayet Et
    yorgun savaşcı gibi
    Cevapla
  • Rizaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Başıboş köpekler her yerde tehdit. Neden önlem alınmıyor
    Cevapla
  • Tek gözlü balik 1 yıl önce Şikayet Et
    Önlem alinamaz cünki bu ba$i bo$ köpekleri yabanci Turistler getirip Türkiyede birakiyorlar..! ingiliz cinsi bir köpek Türkiyede ba$i bo$ dola$iyor yüzlerce farkli köpek mDelleri var hepside Türkiyede.En az 30 senedir avrupa köpeklerde Cips kullaniyor ve bu köpeklerin coguda Türkiyede ama Cip sistemi Türkiyede YOK.Almanyadan Kurt köpegi getir Türkiyede terk et neden cünki bedava kendi ülkesinde bunu yapamaz ve cokda pahai ama Türkiyeye getir izin yap terk et..!!