Adıyaman

İki ayda 22 bin defa 112'yi arayan kadın yakalandı

12:28 21 Aralık 2022 15 Yorum Var
İki ayda 22 bin defa 112'yi arayan kadın yakalandı
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Özmen Menem 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu şahıs ya hasta yada devlet düşmanı olmalı. Aksi halde her aradığında karşısına farklı bir kişinin çıktığını düşünürsek birini hedef almamış direkt acil imdat hattının çalışmasını hedef almış. 560 lira idari para cezası da çok komik. Caydırı olcacağını sanmıyorum. Ağırlaştırılmış hapis cezası almalı ve ceza evinden çıkınca da kamu yararına çalışmaya mahkum edilmeli.
    Cevapla
  • şyb 1 yıl önce Şikayet Et
    Ömür boyu telefon kullanmama cezası verilmeli
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    217 bin kere araması niye beklendi hiç olmazsa başlangıç ceza 10 bin TL olsaydı. Durumu iyise 651 TL ceza onu kesmez yine arar.
    Cevapla
  • hıghlander 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tipler,eski tarihteki ajan/terörist meşhur''Nili kadınları'' gibi teröristtir...''Ülke bekası ve enerjisi''ne kıl kadar zarar verme faaliyetini uzun süre ve sinsice yaparlar.Her biri,her seferde bir kıl,sonunda devede tüy kalmaz mantığı ile yönlendirilip eğitilirler.Faaliyet mantıkları aslı, eski İsrailiyat yıpratma ajanı ve çökertme faaliyetine dayanır.İyi araştırılsın, İsrail/PKK bağlantısı çıkmazsa ne olayım!...Çok da güzel rol yaparlar.Sayın Savcı'ma duyurulur.(Diğer yıkıcı örgütlerde onlardan öğrenmiştir geçmiş boyunca.)
    Cevapla
  • Abdullah HÂN Birkul 1 yıl önce Şikayet Et
    Ver 20 bin, 30 bin lira cezayı, bir daha yapıyor mu bak! Ne bu? Ödül mü? 561 liralık ceza mı olur? Ha haberde hata var, ve her arama için derseniz o başka. Ama değil gibi. Komiklikler ülkesi canım memleketim.
    Cevapla
  • Bumerang 1 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat ederseniz bu kadın 112'yi gereksiz yere meşgul etmiş. Bu büyük bir suç. 561 tl idari para cezası kesilmiş. Ve savcılığa da suç duyurusunda bulunulacakmış. Aslında kadın burada bir suç daha işlemiş. O suç ta kaçak telefon kullanmak. Savcılık bununla da ilgili bir dava daha açabilir.
    Cevapla
  • SİVASLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında kadına plaket verip birde taksi tutup evine bıraksaydınız bu cezaya karşılık daha güzel bir nüans olurdu ama ayıp etmişsiniz neyse bir dahaki sefere artık
    Cevapla
  • Bilemedim 1 yıl önce Şikayet Et
    112 aranınca direk bağlamıyorlar ki ilk karşılayan kişi duruma göre ilgili yere sağlık emniyet itfaiye gibi aktarıyor 112 sistemi eskisi gibi değil doğrudan ambulansa bağlanılmıyor çok uzun konuşmak lazım alakasız veya gereksiz arayan biri zaten ilk karşılayan operatör tarafından engellenir
    Cevapla
  • Tek gözlü balik 1 yıl önce Şikayet Et
    Cezaya dikiz.!!! O kadindan almayin cezayi ben öderim.!!!
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bıktım şu adaleti tesis edemeyen hakim savcılardan.. Bir ceza verilirken topluma örnek olması daima ön planda olmalıdır.. Ceza ne kadar şiddetli olursa, o kadar sonraki suçları önlersiniz...
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yuuuhh okadar cezamı verlirmiş. altı üstü telefon etmiş. ne var yani 1 tl sini almayında düz 560 yapın şunu hiç mi indirim yok. Saçma Adalet Saçma Anayasalar. Saçma kuruluşlar.
    Cevapla
  • Mete TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    22 yıl ceza verin bakalım bir daha arayan oluyor mu?
    Cevapla
  • YİĞİDO 58 1 yıl önce Şikayet Et
    HAKETTİĞİ CEZAYI ALMIŞ, Bu korku ve darbe ona yeter. BİR DAHA YAPMAZ.
    Cevapla
  • Ysfhll 1 yıl önce Şikayet Et
    561 TL caydırıcı mı sence ?
  • Eğrisi Doğrusu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ceza değil ödül verseydiniz daha iyi olurdu ödül gibi ceza olmuş ruh hastalarına verdiğiniz cesaret gibi ödüllerden dolayı toplumumuz ruh sağlığını kaybediyor polisinden savcısına avukatından hakimine hiçmi rahatsız değiller bu yargıdan anayasadan bunun için mi üniverstelerde okuyorlar mezun olup sisteme diz çöküyorlar resmen bankamatik memurluğu bir silkelenme vaktidir noluyor diyen yok hiç hayra alamet değil demekki bu zamana kadar örf ve adetlerimiz topluma yön vermiş örf adet kalmayınca toplumumuzda durum ortada..çok acil yeni bir anayasa ihtiyacımız var toplumuz çökmeden
    Cevapla
  • Misafir-x 1 yıl önce Şikayet Et
    sahte çağrının cezası 561 TL ise 22.000 x 561 tl ceza uygulanmalı. cezayı 22 bin ile çarpın .
    Cevapla
  • ENES 1 yıl önce Şikayet Et
    her çağrı için uygulanması lazım nedir bu 561 tl bu ceza sistemini de anlamıyorum
    İlk beğenen sen ol