Çanakkale

30 milyon lira para harcadı, gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı!

11:53 24 Ocak 2023 15 Yorum Var
30 milyon lira para harcadı, gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Filiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok iyi bir hukuku danisman onermekten b aşka elimden bir şey gelmez geçmiş olsun
    Cevapla
  • Ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet biloyorum p oteli altinel otel 3 sezon calistim sahibi olan nusret bey vefat edince yurutemediler o oteli dewamli kiraya verdiler
    Cevapla
  • ASLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki de adamın kira sözleşmesi geçerli ama bir mülk içinde kiracı varken elbette satılabilir bunun kiracıya sözleşme harici ek yük getirmez burada iş adamının zarara uğramayacağı kesin bence asıl mesele sözleşmede yıllık kira zammı yüzdesi açıkça yazmıyor ve yeni mal sahibinin yapacağı zamlardan korktuğu için il özel idarede kalmasını istiyor :))
    Cevapla
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    şayet lokman beyin iddası doğru ise karşılaştığı durum hiçde yasal değil
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne hikmetse otele dışarıdan bakılınca hiç yatırım yapılmış gibi durmuyor.
    Cevapla
  • Maslandag 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberdeki beyanların ne derece doğru olduğu tartışılır. Hukuk öyle bir bıçaktırki kağıdı ortadan keser. Nerede hukuku ihlal etsiyseniz orada işlemeye başlar, siz istediğiniz kadar şunu yaptım bunu yaptım, şu kadar para harcadım deyin. O yüzden bu işin altında kimbilir ne işler vardır demekten kendimi alamadım.
    Cevapla
  • Deli Dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz ya Kanada da yaşıyor, yada Türkiyedeki hukuku bilmiyorsunuz. Memlekette en kıytırık dava ortalama 7 yılda bitiyor. Bu adamın bu oteli satılır. Hakkını aramak için dava açar, davası en az 15 yıl sürer. 15 yılda ya adam, ya sanıklar ölür, ya da zaman aşımından dava düşer.
  • Misafir-x 1 yıl önce Şikayet Et
    İş İnsanın zararı fazlasıyla ödensin sonra nereye çörekleniyorsa çöreklensinler
    Cevapla
  • Ülkeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Çanakkale Özel İdare Genel Sekreteri kimin adamı buna bakın. Müdürleri kim tarafından atanmış? Liyakat esasına göremi adamın adamı esasına göremi atanmışlar? İşi biliyorlarmı bakalım? Ya da işi çok iyi biliyorlar Lokman Eviş'e kiralama yapıp tüm oteli adama yeniletip adi güle gülemi dediler acaba? Tam bir film senaryosu gibi.
    Cevapla
  • SarıçizmeliMehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Ç.kale Özel İdare'si taşınmazlar konusunda hep hep bir sorun çıkarmıştır. Çok kişinin başı yanmıştır bu idare yüzünden. Kırkgeçit Termal Tesisleri de bu idareye aittir ve önceden çok işletmeciyi mahkemelerde süründürmüştür bu özel idare. Habere konu işletme hakkında da olacağını deyivereyim size;şayet haber içeriği aynen vakiyse Lokman Eviş'i uzuunn bir yargı süreci bekliyor demektir. Yok uğraşamam derse de harcadığı paranın üstüne bir bardak soğuk su .....
    Cevapla
  • huseyin baş 1 yıl önce Şikayet Et
    BU alenen usulsüzlüktür. Adamın yaptığı harcamaya çökmektir. Devlet kira sözleşmesine sadık kalmıyorsa vatandaş nasıl kalacak?
    Cevapla
  • SARI SELİM 1 yıl önce Şikayet Et
    İL ÖZEL İDAREYE DERHAL MÜFETTİŞ gönderilsin.Nedir bu rezillik....
    Cevapla
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle, bu ilk değil orada ciddi bir sıkıntı var.
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar akıllı adamsın sen bu kadar para yatırmışsın da işe başlarken araştıracak bi ekibin avukatın yokmuydu yoksa hop konayımmı dedin muhterem
    Cevapla
  • İsminiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Otel satılmadan önce işadamının masrafları yasal aiziyle geri ödensin ya da alacak olan yeni sahibi bu ödemeyi kabul ederek alsın ya da işadamı kiracı değil sahip olarak olarak işe devam etsin yani kendisi satın alsın.
    Cevapla
  • SonAdam 1 yıl önce Şikayet Et
    Tuhaf bir hikaye, anlamak mümkün değil. Eğer haber doğru ise; madem ki Özel İdare oteli kiaraya veriyor o halde taşınmazın malikidir, yoksa nasıl kiraya vermeye kalkar ki? Nasıl olurda satışa koyduğu bir taşınmazını aynı zamanda başkasına kiralamaya kalkar, bu resmen hileli bir işlemdir, yani bir nevi dolandırıcılık gibidir. Allahım sen aklımıza mukayet ol.
    Cevapla
  • Sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı adam kendi kiraladığı yeri başkasına kiralamaz kiralar ise takip eder kirasını ödemeyen adama 7.5 milyon ödemez kendini sağlama almadan 30 milyon harcamaz o paranın üstüne koyup alabileceği oteli şimdi kaptıracak
    Cevapla