Van

Van'da sokak köpeği vahşeti: 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti!

21:07 30 Ocak 2023 15 Yorum Var
Van'da sokak köpeği vahşeti: 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Bahadır 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkenin bir ucundan bir ucuna aynı olaylar oluyor halk kendine göre yöntem bulacak yani başı boş köpekler her yerde İstanbul da aynı olaylar cereyan ediyor
    Cevapla
  • sdf 1 yıl önce Şikayet Et
    Peki o ite ne oldu, itlaf edilmeli.
    Cevapla
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    köpek severler, kangal, malaklı ,akbaş ,anadoli çoban köpeği besleyin, bu anadolu köpekleri koruyucu özellikli köpekler olduğu için insana zarar vermezler, çocuklara zarar vermezler, sokağa saldığınızda kimseye zarar vermezler, hatta dahada ileri gidersek sokağa salınan kırma insana zarar veren köpekleride boğarlar. sokak köpeklerine değil anadolunun has köpeklerine sahip çıkalım.
    Cevapla
  • Erhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah askina, hangi avrupa ülkesinde böyle başıboş köpek var. Sokaklardan köpeklerin toplatilmasi gerekiyor. Kaç tane daha cocuk vefat etmeli. Allah bu yavrulara rahmet etsin. Syg.
    Cevapla
  • Karacabey 1 yıl önce Şikayet Et
    Birilerinin öve öve bitiremediği batıda sokakta başıboş hayvan göremezsin. Hepsi toplanır, 1 haftada sahibi çıkmazsa itlaf edilir. Bizde de böyle yapılsın. O kadar iti besleyeceğiz diye dünya kadar masraf ediyoruz. Ya bertaraf edelim ya da çine satıp döviz kaynağı haline getirelim. Mama üreticileri ve bunların fonladığı sözde hayvanseverler ama özde paralı askerler yüzünden bu hayvanlar çoğalıyor. Mama üreticileri mamaların içine katkı maddeleri katıyorlar ki, hayvanlar azıp çiftleşsin, daha çok hayvan olsun, daha çok mama satalım, diye. Ayrıca bu katkı maddeleri hayvanları daha saldırgan hale getiriyor. Tarım Bakanlığı mamaların içindeki katkı maddelerini incelesin.
    Cevapla
  • Osman Kekillioğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok insanlar ölecek. Önlem nasıl alınır. Çok ağır şartları olmalı örneğin başıboş köpekler sokakta olmamalı.olursa devlet derhal gereğini yapmalıdır
    Cevapla
  • Almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok acı. sorumsuzluk hem küçük evlada yazık oldu hemde köpek sahibi böyle olmasini istemezdi ama Arkadaş aklı başinda olan sokağa bırakmayacak.. yetkililere emanet etmeli. Bu yüzden bitmez.. Belediye hangi bir köpegin başina Polis diksin. Vatandaş olarak bizde de çok ihmal var.
    Cevapla
  • Almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin.
    Cevapla
  • Xfalcon 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpek değeri insanın ötesinde.. yazikk
    Cevapla
  • ahmet yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    açıkçası köpeklere verilen hatta yaygınlaştırılan kuru mamalardan şüphe duyar hale geldim. inanın önceden sokak köpekleri bu kadar saldırgan değillerdi. bu işin içinde biyolojik bir etken olduğunu düşünüyorum. devlet milli Laboratuvar da türkiye'de piyasada olan her ürünün'' biyolojik bir saldırı '' var mı yokmu diğe denetlemesi gerekir. yada özel işletmelere bu konuda teşvik edilmeli. gıda üzerinden biyolojik saldırı altında olduğumuzu düşünüyorum
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Uzun zaman önce benim de aklima bu geldi.
    İlk beğenen sen ol
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok ciddi sorunlardan bir tanesi.Hakikaten artık kendimiz de çocuklarımız da sokağa çıkmaya korkar olduk.Her apartmanın önünde beşer onar köpek.Gecen şehir merkezinde 13-14 köpek vardı. Hem arabalara hem de yayalara saldırıp duruyordu.Yerel yönetimlerin bu sorunu çözeceği yok.Merkezi hükumet hem hayvanları hem de insanları koruyan bir karar almalı.Sokakta sokak köpeği olmamalı.Basibos kopekler de hemen yakalanmali.Kopek bakan da bağlı tutsun.
    Cevapla
  • Kutahyali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberlerden bıktım usandım bir çare bulunsun üzülüyorum
    Cevapla
  • erdemli 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsan hayatından daha önemli bir şey yok. Bu başıboş köpek sorunu nasıl çözümlenecek. Ey değerli devlet büyükleri , bu konuya sessiz kalamazsınız. Barınakların inşa edilmesi, şartların iyileştirilmesi gerekiyor. İvedilikle bu başıboş köpekler için adım atmanız şart. Yazık günah vebali var bu işin.
    Cevapla
  • Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Nafaka konusu gibi muallak, kim çözecek?
    İlk beğenen sen ol
  • cem 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet bas bas bağırıyor. Hiç bir şey yapılmıyor. Yerel belediyeler hala neyi bekliyorlar. Ne biçim iş bu.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bir tane köpek kalmasın
    Cevapla