Adana

Akılalmaz olay! Mahallenin en geniş sokağına kalıp döşetti

12:42 24 Mayıs 2023 10 Yorum Var
Akılalmaz olay! Mahallenin en geniş sokağına kalıp döşetti
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    benim bildiğim,kamu yararına yol,su kanalı,herhangi bir şey için parasına bakılmadan verilir.ama amaç para kurtarmak olunca iş degişir.tabiki belediyelerinde suçu var.işi saglamama almadan,yol yapıyor.
    Cevapla
  • zafergülten 11 ay önce Şikayet Et
    kabahat adamlarda değil,belediyede,sen kalk adamın tapulu arsasını yol yap,ama yer Adana oluncada biraz düşündürücü,tapuda rüşvet yiyen,para ile evrak sahteciliği yapan çoktur orada.velrvki belediye arsayı yol yaptıysa adam şimdi mi farkına varmış,belki tapuda adamını bulup verdi üç beş kuruş,arsayı üstüne geçirtti,tapu kayıtları iyice incelenmeli .
    Cevapla
  • MACKALI 61 11 ay önce Şikayet Et
    Cok iyi yapmi$ bende olsam aynisini yapardim.Tarti$ilcak asla asla asla tek yani yok..Hm kom$ular veya mahalleli nemi olcak.? Tabiki üzücü bir durum ama bunuda belediye dü$ünsün O kaaa..
    Cevapla
  • Emekli mühendis 11 ay önce Şikayet Et
    Öncelikle adamın tapulu mali ise istediği gibi tasarruf etmekte serbesttir. 2. olarak oraya bir inşaat yapabilmek için parselin imarlı olması ve ruhsat alınması gerekmektedir. 3. olarak şayet orası adamın malı ama imarı yoksa hiçbir şey yapamaz sadece etrafını çevirebilir. 4. olarak imarı yoksa belediyeye dava açarak hukuki el atıldığını belirterek kamulaştırma yapılmasını isteyebilir.
    Cevapla
  • savaş 11 ay önce Şikayet Et
    arkadaşım boş konuşma imar yoksa yanındaki binalar bakkaldan mı izin alıp yaptı evleri
  • mümtaz 11 ay önce Şikayet Et
    İŞTE İMAR PLANININ MASA BAŞINDAN YAPILDIĞINA BİR ÖRNEK istanbulda da vardı buna benzer bir kaç yer allahtan çabuk çözüldü. kağıthane beyoğlu en acil imar planlarını kontrol edilmesi gerekir daha berabat olmadan
    Cevapla
  • melih 11 ay önce Şikayet Et
    İstanbulda bütün planlar iptal olmalı masaya cetvel koyup imar planı yapmışlar hem uygulanamıyor hem vatandaş evini yıkıp yenileyemiyor 25 yıl önce yapılan planlar yüzünden herkes mağdur
    İlk beğenen sen ol
  • ZIVALI 11 ay önce Şikayet Et
    soğan patetes ekseydin daha iyi olurdu CHPKK LI KILIÇTAROĞLU alırdı dostum
    Cevapla
  • ali 11 ay önce Şikayet Et
    zıva eynesilin mi zıvalı kulak kesenlerdenmisin sende eynesil belediyesi chp li değil mi sanki siz soğanlarınızı eynesil belediyesine mi satıyorsunuz?
  • AKHİLAL 11 ay önce Şikayet Et
    Vallahi aynı sıkıntı bizde de var. Afyon Çayda hem de yerleşim yerinde parsele giden yoldan, adam: "tapulu yerim" diye geçirmiyor. Resmi kayıtlara baktık doğru. Hadi çık içinden.
    Cevapla
  • Murat 11 ay önce Şikayet Et
    gidin derdinizi imar planını yapan belediyeye anlatın. adamın suçu yok!!!
    Cevapla
  • ali 11 ay önce Şikayet Et
    kemalpaşa tatlısı yapsınlar.. yani kamulaştırsınlar versinler adamın hak sahibinin arazi bedelini ve yol alarak devam etsin cadde depo olmasın. ama ne hikmetse bu zamana kadarki o arazinin kullanım bedeli kirası bile verilecek kamulaştırma bedelinden fazladır. ame belediye hala vermez parayı eziyet vatandaşa.
    Cevapla
  • Vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Adamın tapulu malıysa istediğini yapar ya belediye gelip parasını verip alacak yada başka bir arsa verip takas yapacak
    Cevapla