Geçen yıl eşime beyinden kapalı ameliyatla parça aldılar kötü huylu çıktı ve metastaz yaptı. Operasyondan 5 ay sonra 48 yaşında vefat etti. Şimdiki aklım olsa parça aldırmazdım. Ömrü uzatamazdık ama gereksiz bir işlem oldu.
Beğen Cevapla
Toplam 1 beğeni
Seir1 ay önceŞikayet Et
Ağabey bir umut aldırmışsınız. İyi huylu çıksa oprasyonla alırlardı. Nereden bileceksin kötü huylu olduğunu? Mukadderat.
Beğen Toplam 1 beğeni
Emir1 ay önceŞikayet Et
İkibin yediyüz kg baya büyükmüşte hasta kaç kg
Beğen Cevapla
Toplam 2 beğeni
OGS1 ay önceŞikayet Et
2,700 kg iki bin yedi yüz kg okunmaz... iki kg yedi yüz gram okunur... Okula bile gitmen gerekmez, gazete okuyor TV seyrediyorsan yine bilirsin bunu bro
Beğen Toplam 1 beğeni
Emin S1 ay önceŞikayet Et
Kapalı miyom ameliyatı olan eşimin miyomu kötü huylu çıktı ve metastaz yaptı. Bu tür ameliyatların FDA tarafından yasaklandığını öğrendik. Türkiye'deki doktorların çoğu, metastaz riski nedeniyle bu ameliyatı açık yapıyor. Onkolojik güvenlik için açık ameliyatı tercih edin, kapalı ameliyat riskli olabilir. Bu bilgiyle bir kişinin bile hayatını kurtarmayı umuyorum.
YORUMLAR
5 Yorum Var