Yozgat

Babasıyla ettiği kavga, kaderini bambaşka bir yere sürükledi

11:56 25 Aralık 2025 4 Yorum Var
Babasıyla ettiği kavga, kaderini bambaşka bir yere sürükledi
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Rıfat 1 ay önce Şikayet Et
    dünyada tüm iyilikler senin olsun ve sürekli işlesen alacagın mükafat babanın bir kez senden razı olması ile alacagın mükafaatdan az olur baba duası peygamber s.a.v efendimizin duası gibidir sen yinede baba duası almaya bak .
    Cevapla
  • Remzi Boğatemür 1 ay önce Şikayet Et
    İyi de aldığınız hayvanlar hep faiz ile olmuş Dınımız islamda faizle alınan her şey haramdır ve Allaha isyandır yarın mahşer gününde bu mallar yüzünden cehenneme gitmek için değer mi . Bu dünya hayatı için yapmayın az olsun helalinden olsun ebedi ahiret hayatınız iyi olsun .
    Cevapla
  • Ver 1 ay önce Şikayet Et
    Atelier Bol olur cunku faiz
    İlk beğenen sen ol
  • diyarbakırlı 1 ay önce Şikayet Et
    Ya Remzi kardeş o zaman memurun aldığı maaşa da dokunmaması lazım. Zaten hayat şartları bulanmış artık.
    İlk beğenen sen ol
  • Murat 1 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun sana kardeşim. Allah işini gücünü rast getirsin.
    Cevapla
  • Körkamil 1 ay önce Şikayet Et
    Peki onu anladık zengin olmuşsun..Allah daha çok ve hayırlısından versin, peki babanla helaleştin mi .? Baban da sana zaten köşeyi dönemezsin dememiştir.!
    Cevapla