nikahsız bir evde erkek ile kız duruyorsa üçüncü kişi şetandır her ikisinede yazık bir erkeğin kız arkadaşı aynı evde kalamaz
Beğen Cevapla
Toplam 11 beğeni
Cahit Güçlü49 dakika önceŞikayet Et
Aynı evde yaşıyorlar, Evlilik mi kalmış.
Beğen Cevapla
Toplam 15 beğeni
Sema53 dakika önceŞikayet Et
Nerede o kadim hanimefendi, narin, şefkatli, iffetli, haya sahibi genç kızlarımız! Nerede o beyefendi, bıyığı yeni terlemiş, evleneceği için yüreği pıt pıt eden haya sahibi, iffetli delikanlılarımiz! Sanırım biz onların şimdi değil 3 kuşak önce kaybettik. Bg gençlerin ebeveynleri nasıl örnekti acaba bu gençlere!
Beğen Cevapla
Toplam 17 beğeni
vatandaş56 dakika önceŞikayet Et
ölümüne aşk !
Beğen Cevapla
Toplam 3 beğeni
Misafir56 dakika önceŞikayet Et
ya herşey olmuş bitmiş yok olduk gibi yazmayın.. dünya bunlardanmı ibaret..eskiden olmuyormuydu sanki.. kendinize çeki düzen verin başınıza bir iş gelmez bu kadar basit.
Beğen Cevapla
Toplam 4 beğeni
Misafir: mahmut1 saat önceŞikayet Et
Evlilik hazırlığı yapıyorlar ama aynı evde yaşıyorlar ne oldu bize böyle ne oldu bu millete hayası olmayanın imanı olmaz hayamızı kaybettik ne yazıkki
Beğen Cevapla
Toplam 17 beğeni
ttttt29 dakika önceŞikayet Et
Güliz inan bende seninle aynı düşünmek istiyorum. Lakin çıkan haberler, çevre bu olasılığı yüksek kılıyor. İnşaallah öyle değildir.
Beğen
İlk beğenen sen ol
Güliz56 dakika önceŞikayet Et
Belki aynı evde yasamiyorlardir.
Beğen Toplam 1 beğeni
Misafir1 saat önceŞikayet Et
Ben şahsen olay bu şekilde cereyan ettiyse asla cezada vermem, tutuklamamda
Beğen Cevapla
Toplam 1 beğeni
Ersun54 dakika önceŞikayet Et
Sende haya var mı?
Beğen
İlk beğenen sen ol
abdullah 231 saat önceŞikayet Et
bu nasıl bir sevgi nasıl bir aşk birbirlerini öldüresiceye seviyorlar ve sonunda katil oluyorlar. gençlerimizi maalesef yetiştiremedik. kadın istihtamı, ab uyum yasaları aileyi bitirdi. sen çocuğuna terlik atan anneyi mahkemeye karakola çağırırsan olacağı budur diye düşünüyorum.
YORUMLAR
10 Yorum Var