Yozgat

Tekvandocular Türkiye şampiyonalarına Sorgun'da hazırlanıyor

14:54 30 Ekim 2015
Tekvandocular Türkiye şampiyonalarına Sorgun'da hazırlanıyor

Türkiye Tekvando Federasyonu'nun 2016 yılında düzenleyeceği Türkiye şampiyonalarına hazırlanan Kırıkkale, Kırşehir, Kayseri, Tokat ve Yozgatlı sporcular, Sorgun ilçesinde çalışmalara başladı.

Sorgun Belediyespor Tekvando Takımı antrenörü Ahmet Turan Dinçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sorgun olarak 2 yıldır tekvando sporcularına ev sahipliği yaptıklarını ifade ederek, bundan son derece mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Dinçer, Kırıkkale, Kırşehir, Kayseri, Tokat ve Yozgat’tan toplam 250 tekvando sporcusunun katıldığına işaret ederek, ''Bu tür toplu çalışmalar sporcularımızın şampiyonalara daha iyi konsantre olmasını sağlıyor.  Aynı zamanda bu çalışmalar birer şampiyona havasında geçtiği için, sporcularımız gerçek şampiyonalara gittiğinde zorluk çekmiyor, daha çabuk adapte oluyor.  Sporcularımız yeni arkadaşlıklar, dostluklar ediniyor. Böylelikle ufkunu geliştirmiş oluyor” dedi.

Konuk ekiplerin antrenörleriyle iyi bir koordinasyon içerisinde olduklarını vurgulayan Dinçer, katılan ekiplerle diğer illerde de benzer çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.