Yozgat

Sorgun'a KOSGEB şubesi açıldı

11:22 03 Kasım 2015
Sorgun'a KOSGEB şubesi açıldı

Yozgat KOSGEB şubesi, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nın girişimleriyle Sorgun’da büro açtı.

Sorgun TSO Başkanı Üzeyir Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sorgun Belediye binasında hizmet vermeye başlayan büronun hayırlı olmasını diledi.

Yaptıkları girişimlerden olumlu sonuç alınmasının ardından ilçede açılan KOSGEB bürosunun daha iyi hizmet verebileceğini ve girişimcilerin işlerini kolaylaştıracağını ifade eden Arslan, KOSGEB’in Sorgun’da büro açmasının kursiyer ve girişimci sayısını artıracağını söyledi.

Başkan Arslan, "Başta bizler olmak üzere birçok kurumun ve sivil toplum örgütünün KOSGEB  kurslarına destek vereceğini ümit ediyoruz. Çeşitli kurumlarla işbirliği içerisinde işsizliği azaltmaya, şehrin katma değerini artırmaya yönelik çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz. Birçok ilde olmayan bu çalışmayla Sorgun’u daha ileriye taşıyabileceğimizi sanıyorum” dedi.

Arslan, Sorgun KOSGEB bürosunun açılmasıyla girişimci ve yapılan proje sayısında da önemli artışlar beklediklerini sözlerine ekledi.

KOSGEB Sorgun Bürosu sorumlusu Yusuf Yılgın da uzun zamandır kendilerine burada bir KOSGEB bürosu açılması yönünde öneriler geldiğini ve açılan büronun bir çok işi kolaylaştıracağını ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.