Yozgat

Öğrencilere spor malzemesi desteği

14:23 19 Kasım 2015
Öğrencilere spor malzemesi desteği

 Sorgun Belediyesi Atatürk ilkokulu öğrencilerine spor malzemesi desteği yapıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede sporun gelişmesi için üzerilerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını, bu bağlamda da gerek okullar olsun gerekse diğer spor kulüpleri olsun yardımda bulunmaya çalıştıklarını söyledi.

İlçede sporun gelişmesinin ancak küçük yaşlarda spora başlamakla mümkün olacağını ifade eden Şimşek, "Bir yer için en etkili tanıtım organı spordur. Biz de ilçemizin en iyi şekilde tanıtımının yapılmasını arzuluyoruz. Bunun için de spora yatırımı yapıyoruz. Ayrıca çocuklarımızı ve gençlerimizi spora teşvik ederek, onların kötü alışkanlıklardan uzak durmasına da katkı sağlamış oluyoruz" dedi.

Başkan Şimşek daha sonra beden eğitimi derslerinde ve diğer spor organizasyonlarında kullanılmak üzere belediye tarafından temin edilen spor malzemelerini Kaymakam Ali Arslantaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci ile öğrencilere dağıttı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci ise eğitim öğretime yapmış olduğu katkılardan dolayı Sorgun Belediyesine teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.