Yozgat

Sorgun'da ''Anılarla Üniversite'' konulu konferans

16:10 03 Aralık 2015
Sorgun'da ''Anılarla Üniversite'' konulu konferans

Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksekokulu Tanıtım Kulübü tarafından ''Anılarla Üniversite'' konulu konferans düzenlendi.

Sorgun Meslek Yüksekokulunun Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak katılan Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, üniversite öğrencilerine deneyimlerini aktardı.

Arslantaş, üniversitenin başarısı yanında akademik kalitenin, öğrenciye sunduğu burslar, imkanlar ve yurtların da önemli olduğunu vurgulayarak, "Biz öğrencilerimiz için yurt imkanı sunuyoruz ve her zaman yurdumuzun kapıları öğrencilerimize açık. Öğrencilerin beklentileri güzel bir kampus, pırıl pırıl dev amfiler, aradığı her şeyi bulabileceği kütüphane, anne yemeklerini aratmayacak bir yemekhane, spor kompleksi ve sağlam bir eğitim kadrosu. Bunlar aynı zamanda üniversitenin de beklentileri. Bunları sağlayacak irade hocalarımızdan oluşuyor'' dedi.

Konferansa, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, sivil toplum kuruluşu temsilcileri Sorgun Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Sert, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.