Yozgat

Fotoğraf yarışmasında birinci olan öğrenciye ödül verildi

16:43 21 Aralık 2015
Fotoğraf yarışmasında birinci olan öğrenciye ödül verildi

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Yayın ve Yayınlar Dairesi Başkanlığınca düzenlenen fotoğraf yarışmasında Yozgat il birincisi olan İsmail Tomruk'a fotoğraf makinesi hediye edildi. 

Aydıncık Milli Eğitim Müdürü Orhan Engin Çağlayan, Aydıncık Ortaokulunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, çocuklara doğa sevgisini ve çevre bilincini aşılamak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Anadolu Çocuklarının Gözüyle Çiçek ve Doğa" konulu fotoğraf yarışması düzenlendiğini söyledi.

Fotoğraf yarışması ile ilgili duyuruları günler öncesinden yaptıklarını belirten Çağlayan, "Aydıncık Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi İsmail Tomruk tarafından çekilen 'Bamya Toplayan Çocuk' isimli fotoğraf, komisyonca Yozgat il birincisi seçilmiştir. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ödül olarak gönderilen dijital fotoğraf makinesi il birincisine törenle teslim edildi. Yarışmada birinci olan öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah bu başarı diğer öğrencilere de örnek olur" dedi.

  Ödül Törenine, Yozgat Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Özgür Memiş, Aydıncık İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Engin Çağlayan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Demet Çavdar Armağan, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.