Yozgat

Bakanlar Bozdağ ve Yılmaz, "Yozgat Kalkınma Çalıştayı"na katılacak

17:05 13 Ocak 2016
Bakanlar Bozdağ ve Yılmaz, "Yozgat Kalkınma Çalıştayı"na katılacak

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Yozgat Kalkınma Çalıştayı" için cuma günü kente gelecek.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Yozgat Kalkınma Çalıştayı'nın Perşembe günü başlayacağını söyledi.

Yozgat’ın hızlı bir şekilde gelişmesine katkı sağlaması ve sorunlarının tespit edilip çözüm yollarının aranacağı bir çalıştay düzenleneceğini ifade eden Lekesiz, “Çalıştayımız Perşembe ve Cuma günü yapılacak. Çalıştayın ilk gününde sorunlar, çözüm yolları ve öneriler görüşülecek. İkinci gününde ise sonuçlar üzerinde durulacak. Çalıştayın ikinci gününe Adalet Bakanı Sayın Bekir Bozdağ ve Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz bey katılacak. İnşallah çalıştayımız Yozgatımızın gelişmesine ve büyümesine katkı sağlayacaktır” dedi.

Çalıştayın sonuçlarının takip edilmesi konusunda gazetecilere de büyük görev düştüğünü belirten Lekesiz, şöyle konuştu:

"Çalıştayın sonucuları iyi takip edilecek. Yozgat’ın gelişmesi için birlik beraberlik içerisinde olmalıyız. Önümüzdeki 4 yıl içerisinde bir seçim yaşanmayacak. Bu sebeple bütün siyasi partilerimiz birlik içerisinde mesaimizi Yozgat için harcamalıyız. Yozgat için bir düşüncesi olan, Yozgat’ın gelişip kalkınması için bir şeyler yapabilirim diyen herkesi bu çalıştaya bekliyoruz."

Yozgat’ın gelişmesi için kurumlar ile ilgili de bir dizi çalışmalar yapılacağını kaydeden Lekesiz, “Daha önce toplu bir şekilde yaptığımız kurum toplantılarını bundan sonra belirli aralıklarla bire bir kurumlarla yapacağız. İnşallah ilk olarak cumartesi günü Bozok Üniversitesi ile ilgili toplantı yapacağız. Üniversitemizin sorunlarını, yapması gerekenleri ve bizden istedikleri yardımları görüşeceğiz. Bundan sonra bu toplantılar belirli aralıklarla devam edecek” ifadelerini kullandı.

Toplantıya, İlçe Başkanı İskender Nazlı ve Kadın Kolları Başkanı İhsaniye Altunok katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.