Yozgat

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Kahveci:

19:17 09 Mayıs 2016
Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Kahveci:

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, "Çalışanlar kendi iş güvencelerine sahip çıksın. İş güvencenizi kaybederseniz birçok sıkıntıyla problemle karşı karşıya kalabiliriz." dedi.

Kahveci, Boğazlıyan ilçesinin Uzunlu beldesindeki Atatürk Parkı'nda sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Burada gazetecilere açıklama yapan Kahveci, Yozgat'taki sağlık çalışanının sorunu neyse Kars, Ardahan ve Iğdır'daki sağlık çalışanlarının sorununun da aynı olduğunu belirtti.

Sendika olarak her zaman sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümü için çalıştıklarını anlatan Kahveci, şöyle konuştu:

"Geçen hafta itibarıyla kiralık işçi ofisleri oluşturuldu ülkemizde. Artık işçiler kiralık olarak istihdam edilebilecek. Yarın bir gün kamu çalışanlarının da aynı kiralık dönemlerini yaşayabiliriz. Şu anda sözleşmeli çalışmayı yaşıyoruz, dolayısıyla bu meseleler çalışma hayatında bizim elde ettiğimiz haklarımızı geriye götürebilir. Çalışanlar kendi iş güvencelerine sahip çıksın. İş güvencenizi kaybederseniz birçok sıkıntıyla problemle karşı karşıya kalabiliriz. Biz sorunların çözümü için uğraşıyoruz."

Kahveci, Türkiye'nin üzerinde ciddi oyunlar oynandığına da dikkati çekerek, "Bu oyunlara karşı milletimiz, inşallah birliğini ve beraberliğini bozmayacak. Başka Türkiye yok. Burası vatanımız, biz burada doğduk, burada büyüdük. Onun için de bu zor günleri aşmanın tek çaresi birliğimizi, beraberliğimizi ve dirliğimizi korumamız. Yozgat'taki insanlar ne düşünüyorsa diğer illerdeki insanlarda aynı şeyi düşünüyor." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.