Yozgat

Sorgun’da, köylere kilit parke yapıldı

12:17 27 Mayıs 2016
Sorgun’da, köylere kilit parke yapıldı

Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ilçeye bağlı köylere, 5 ayda 2 milyon liralık kilit parke yapıldığını bildirdi.

Arslantaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada Yozgat İl Özel İdaresi’nin katkılarıyla ilçeye bağlı 35 köyün, köy içi kilit parke yol yapımının tamamlandığını söyledi.

Gelişen Türkiye'de sadece şehirlerin değil, köylerin de yatırım alarak geliştiğini ve güzelleştiğini ifade eden Arslantaş, "Devletimiz bu konuda gerekli yardımları yapıyor. Bizler de öncelikli olarak köylerimizin en önemli sorunlarından olan yol, su, kanalizasyon gibi sorunlara çözüm getirmeye çalışıyoruz. Bu çerçevede içme suyu, kanalizasyon ve yol yapım çalışmalarına ağırlık veriyoruz." dedi.

Bir yandan köy içlerindeki meydanlara kilit parke döşerken, diğer yandan da geçen yıl asfalt yapılan yollara ikinci kat asfaltın atıldığını vurgulayan Arslantaş, "Köylerimize giden grup yollarından geçen yıl 1. kat asfalt atılan yollara bu yıl ikinci kat asfalt atıyoruz. Böylece asfalt daha sağlam ve kaliteli oluyor ve bozulmadan 5-6 yıl hizmet verebiliyor." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.