Yozgat

Vali Yurtnaç yaşlıları misafir etti

15:52 20 Mart 2017
Vali Yurtnaç yaşlıları misafir etti

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yozgat Alparslan Türkeş Huzurevi'nde kalan yaşlıları makamında misafir etti.

Huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet eden Vali Yurtnaç, her insanın ömrünün olduğu sürece yaşlanacağını söyledi.

Yurtnaç, yalnız kalmadan önce yalnız kalan insanları desteklenmesi gerektiğini ifade ederek, “Yaşlılarımız ziyaret edip dertlerine, sıkıntılarına ortak olmamız gerekiyor. Özellikle de gençlerimizin gidip bu insanları ziyaret etmelerinde fayda var. Burada kalan insanların her birinin bir hikayesi ve bir çok tecrübesi var. Bu tecrübelerden mutlaka istifade edilmeli.” dedi.

Yaşlıların 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftasını kutlayan Vali Yurtnaç, huzurevi sakinlerinin bundan sonraki hayatlarını sağlıklı, sıhhatli bir şekilde sürdürmeleri temennisinde bulunarak, her türlü sıkıntılarında kendilerinin yanında olacağını kaydetti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli de il yöneticilerinin her fırsatta huzurevini ziyaret ederek burada kalan yaşlılarla yakından ilgilendiğini, bugün ise bir değişiklik yaparak yaşlılarla il yöneticilerini ziyaret ettiklerini ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.