Yozgat

AK Parti yöneticileri arabaşı ziyafetinde buluştu

20:27 27 Ocak 2018
AK Parti yöneticileri arabaşı ziyafetinde buluştu

AK Parti Sorgun İlçe Teşkilatı üyeleri, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’in verdiği arabaşı yemeğinde bir araya geldi.

Belediye yemekhanesinde verilen arabaşı yemeği sonrasında konuşan Başkan Şimşek, 14 yıldır alnının akıyla belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü, ilk göreve başladığı günden bu güne kadar Sorgun’un çehresini değiştiren icraatlarda bulunduğunu dile getirdi.

Son yapılan 6. Olağan Kongrede, ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kollarında birçok yeni partilinin göreve geldiğini ifade eden Şimşek, "Bu bir bayrak değişimidir. Görevini tamamlayan arkadaşlar yerlerini yenilerine devrettiler. Yarın bizim de görev süremiz dolacak, biz de yerimizi yeni bir arkadaşımıza devredeceğiz. Bu güne kadar nasıl onlar bizim yanımızda oldularsa, şimdi de biz onların yanında olacağız." diye konuştu.

2019'un seçim yılı olduğunu dile getiren Şimşek, şöyle konuştu:

"Bu seçimlere sizlerle gireceğiz. Yani sizlerin çalışmaları bu seçimlerde belirleyici olacak. Cumhurbaşkanımız niye Sorgun’un adını ezbere biliyor, her geldiğinde zikrediyor. Elindeki listeye bakıyor, Sorgun her zaman partimize en büyük desteği sağlamış, onun için ezbere biliyor. Şimdi sizler bu oranları biraz daha yukarı taşıyacaksınız. Hepinize yeni görevinizde başarılar diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.