Yozgat

Sarıkayalı şehit yakınlarına ziyaret

09:39 07 Mayıs 2018
Sarıkayalı şehit yakınlarına ziyaret

İç Anadolu Bölgesindeki şehit aileleri ve gazi dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde şehit ailelerini ve kurumları ziyaret etti.

Şehit aileleri ve gazi dernek başkanları İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısı sonucu şehit düşen çevik kuvvet polisi Mustafa Kemal Devrilmez ve Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Hamza Dursun Pampal’ın ailelerini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Daha sonra Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan ziyaret edildi.

Özcan, dernek başkanları ile şehit ve gazi yakınlarını Sarıkaya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şehit yakınlarının böyle bir birliktelik sergilemesi her şeyden önce Türkiye’nin birlik beraberliği için arzu edilen bir tablo olduğunu vurgulayan Özcan, "Şehitlerimiz zaten fedakarlığın en büyüğünü yaptılar ama en az bir o kadar büyük fedakarlığı da aileler yaptı. Onlar da bu vatan için o kahramanları yetiştirdi, onları vatan için feda etti. Dolayısıyla şehit yakınlarımızla bir arada olduğumuz zamanlar bizim en huzurlu, en mutlu zamanlarımız." dedi.

Şehit aileleri ve gazi dernek başkanları daha sonra Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel ve Ziraat Odası Şevki Güngör'ü ziyaret etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.