Yozgat

Sarıkaya'da Antik Roma Ses Yarışması

14:55 22 Kasım 2018
Sarıkaya'da Antik Roma Ses Yarışması

Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sahne sanatları etkinlikleri kapsamında ortaokul ve liseler arası "Antik Roma Ses Yarışması" düzenlendi.

Sarızeybek Şehit Yılmaz Gündüz salonunda yapılan yarışmaya 16 okulundan öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, bu tür organizasyonların hem tanıtım hem de öğrencilerin kendilerine güvenleri açısından önemli olduğunu söyledi.

Yoldaş, öğrenciler için kendini ifade etme aracı olan bu yarışmanın kaybedeninin olmadığını, tüm öğrencilerin kazanan olduğunu ve böyle sosyal kültürel faaliyetlerin devam edeceğini belirtti.

Yarışma sonunda, ortaokul kategorisinde Necip Fazıl Kısakürek i.H.O. birinci, Mehmet Akif Ersoy İ.H.O. ikinci, Namık Kemal İ.H.O. üçüncü oldu. Lise kategorisinde Yunus Emre Anadolu Lisesi birinci, Şehit Mustafa Kemal Devrilmez Anadolu Lisesi ikinci, Şehit Hasan Hüseyin Aksoy Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Etkinliğe Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Jandarma Komutanı Teğmen Yuşa Kılınç, Emniyet Müdürü Kadir Topkaya, Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Taşdemir, SGK Müdürü Dilek Köksal, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.