Yozgat’ta gökyüzünü kapladılar! Görenler şaştı kaldı
Yozgat semalarında yüzlerce sığırcık kuşunun aynı anda kanat çırptığı dakikalar görenleri mest etti. Hayrete düşüren anlarda vatandaşlar cep telefonlarına sarıldı.
Akşam saatlerinde kent merkezine akın eden yüzlerce sığırcık kuşunun gökyüzünde aynı anda kanat çırpması izleyenleri mest etti. Farklı şekiller oluşturarak zaman zaman ayrılıp tekrar birleşen kuşların kent merkezinin farklı bölgelerine giderek dans edercesine uçması, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

GÖKYÜZÜNDE GÖRSEL ŞÖLEN SUNDULAR
Gökyüzündeki muhteşem dansları ile izleyenleri büyüleyen sığırcık kuşları Yozgat semalarında seyrine doyumsuz görüntüler oluşturdu.

O ANLARA ŞAHİTLİK EDEN VATANDAŞLAR CEP TELEFONUNA SARILDI
Kuşların görsel şölenine şahit olan vatandaşların bazıları bu anı cep telefonlarına kaydetti. Dakikalarca süren görsel şölenin ardından sığırcık kuşları, Cumhuriyet Meydanı’ndaki ağaçların dallarına sığındı.

'ZEVKLE SEYREDİYORUZ'
Sığırcıkların dakikalarca süren etkileyici gösterisini izleyen vatandaşlardan Muhammed Doğru, “Sığırcık kuşları görsel şölen sunuyor. Havada birbirlerine değmeden ve temas etmeden genellikle akşam vakitlerinde havada, çok güzel bir şölen sunuyorlar. Biz de zevkle seyrediyoruz” dedi.




YORUMLAR
6 Yorum Var-
Soner
3 yıl önce
Şikayet Et
Aynı olay aynı tarihte İzmir/ göztepe semalarında oldu, tesadüf olamaz.
Beğen
Toplam 1 beğeni
-
Balkiz
3 yıl önce
Şikayet Et
ilkindin ile akşamin arasi zikir halindeler onlar butun hayvanlara dikkat edin bak anliyacaksiniz
Beğen
Toplam 6 beğeni
-
Gül
3 yıl önce
Şikayet Et
Çok güzeller
Beğen
Toplam 1 beğeni
-
Songül
3 yıl önce
Şikayet Et
Çok güzel...
Beğen
Toplam 2 beğeni
-
Bozkurt
3 yıl önce
Şikayet Et
66 candır
Beğen
Toplam 4 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle