Yozgat

Yozgat'ta korkunç kaza! Olay yerinde can verdi

10:43 02 Haziran 2023 5 Yorum Var
Yozgat'ta korkunç kaza! Olay yerinde can verdi

Yozgat Sorgun'da bir otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.



Olay, sabah saat 08.40 sıralarında Sorgun E-88 Karayolu 6. kilometrede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sivas istikametinden Sorgun istikametine gitmekte olan 70 yaşındaki M.Ç. idaresindeki 66 HP 544 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, F.K. idaresindeki 60 BA 807 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Mustafa Çağlar (70) yaralanırken, aynı araçta bulunan Üzeyir Ünkoç olay yerinde hayatını kaybetti. Ünkoç’un cenazesi Sorgun Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Vatansever 10 ay önce Şikayet Et
    Kamyon ve tırların arkasına acil olarak koruyucu bariyer takılmalıdır. Bu konuda ivedilikle yönetmelik çalışması yapılmalıdır.
    Cevapla
  • hasan 10 ay önce Şikayet Et
    iyi de arkadaş çarpanın hiç mi hatası yok , biraz dikkat nolur , adam makas atıyor yada hızlı gidiyor çarpıyor , dolu olsa nolacak gene olmayacakmı
    Cevapla
  • Deli Dumrul 10 ay önce Şikayet Et
    Dünde buna benzer bir kaza vardı. Hükümet yetkilileri buna sadece seyirci kalıyor. Sigorta şirketlerinin de kafası çalışmıyor. Bu gibi ölümlü trafik kazalarında yüklü tazminat ödüyorsunuz. Bu araçlara uygunluk belgesi veren kuruluşa bu tazminatları rücu edebilirsiniz.
    Cevapla
  • okan 10 ay önce Şikayet Et
    tır doğru yerde mi duruyordu ya da gidiyordu ? aracın hızı ne ki o hale gelmiş. bir de çok konuşulan tır ya dakamyonların alt tarafına bir destek yapılması boylece insanların govdeden üstü bicilmeden daha makul bir kaza ortaya çıkacaktır.
    Cevapla
  • marangoz 10 ay önce Şikayet Et
    öncelikle allah rahmet eylesin. yanlız hemen tırcı ya vurmayın duruyor veya gidiyor sen arkadan bukadar süratli çarpıp yarıya kadar alta giriyorsan önce kendini sorgulayacaksın. he bazı şeylerde tedbir gerekmiyormu mutlaka gerekiyor. RABBİM KİMSENİN BAŞINA VERMESİN
  • ferhat3436 10 ay önce Şikayet Et
    kamyon tır gibi araçların arkalarındaki boşluk kesinlikle doldurulmalı. Devletimizin buna bir el atması lazım kaç gündür bu tarz kazalarda insanlar ölüyor.
    Cevapla
  • mst 10 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum, özel sağlam etkili bir tampon yapılmalı ve otomobilin tamponu hizasında olmalı
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.