Gülüç Belediyesinin çalışmaları
11:51
16 Kasım 2015
Gülüç beldesinde yolcu bekleme durakları beldenin tarihsel, kültürel ve mimari yapısına uygun düşünülerek yapıldı.
Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belde de ulaşımla ilgili yaşanan sorunları ortadan kaldırmak adına çalışmalar yürüttüklerini söyledi.
Beldeye yakışacak modern yolcu bekleme duraklarının montajlarına başladıklarını belirten Demirtaş, şu ifadelere yer verdi:
"Yolcu bekleme durağı özel olarak ahşap ve metal malzemelerden yapılmıştır. Bunda da beldemizin tarihsel, kültürel ve mimari yapısına uygunluğunu düşünerek hareket ettik. Yolcu bekleme duraklarını beldemizin çeşitli yerlerine montajı devam edecektir. Halkımızın yararına olan çalışmalarımız zaman içerisinde hayata geçirilecektir."
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.
YORUMLAR