Zonguldak

Zonguldak'ta Vergi Haftası etkinlikleri

16:48 22 Şubat 2016
Zonguldak'ta Vergi Haftası etkinlikleri

Zonguldak'ta Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi.

Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca'nın Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Karaca ve beraberindekiler, daha sonra Vali Ali Kaban'ı ziyaret etti.

Kaban, ziyarette yaptığı konuşmada, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Vergi Haftası kutlamaları bir hatırlatma olarak düşünülmeli. Unutulmamalıdır ki herhangi bir devletin doğal kaynakları dünyada kabul görmüş olacak. O kaynağın etkisiyle vatandaşından vergi almadan her türlü imkanı sağlayacak. Bu toplumdaki dağılım sistemi içerisinde önem taşıyan bir husus. Biz vergi deyip geçiyoruz. Ama vergi hizmetlerin görülmesi anlamında önem taşıyor. Aynı zamanda gelirin adil dağıtımı konusunda da vergi oranları üzerinden çok ciddi etkiler yapılması mümkün olan bir sahadır" diye konuştu.

Karaca da bu yıl Vergi Haftasının 27. yılını kutladıklarını belirterek, "Kutlamalar kapsamında odalarımızı ziyaret edeceğiz. Arkadaşlarımız okullarda bilgilendirme toplantıları yapacaklar. Bülent Ecevit Üniversitesi ile Zonguldak Muhasebeci Mali Müşavirler Odası işbirliğiyle iki panel organizasyonumuz oldu. Vergi rekortmenleri ödül törenimiz olacak. Bunların dışında personelimize bazı seminerler düzenleyeceğiz. Vergisini düzenli ödeyen vatandaşlarımıza ziyaret edeceğiz" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.