Zonguldak

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

17:57 29 Haziran 2016
Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.

Çaturoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Atatürk Havalimanı'nda masum vatandaşlara yönelik meydana gelen terör saldırısını nefret ve şiddetle kınadığını belirtti.

Terörün din, dil, ırk ve insanlık ayrımı yapmadan doğrudan sivilleri hedef aldığını ifade eden Çaturoğlu, şunları kaydetti:

"Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Hedef büyüyen Türkiye'nin istikrarıdır. Uluslararası ilişkilerde normalleşmedir. Ülkemizin güvenliğinedir. Yaptığı başarılı hamleler ile global bir marka olan dünyanın en büyük hava yolu firması milli değerimiz gururumuz Türk Hava Yollarıdır. Milletimiz müsterih olsun. Adı, kaynağı ve menşei ne olursa olsun, terör ve terör örgütleri ile kararlı tutumumuz devam edecektir. Burada dost ve müttefik görünen ancak, alenen ya da gizli olarak terör örgütlerini destekleyen ülkeleri ve uluslararası güçlerini şiddet ve nefretle kınıyorum. Er geç terör bumerang gibi kendi evlerinde kendilerini de vuracaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.