Zonguldak

AK Parti Kayseri Milletvekili Yıldız, Zonguldak'ta

21:24 22 Mart 2017
AK Parti Kayseri Milletvekili Yıldız, Zonguldak'ta

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Zonguldak’ta huzurevi sakinlerini ve şehit ailesini ziyaret etti.

Milletvekili Yıldız, kent merkezindeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Huzurevi'ni ziyaret ederek, buradaki yaşlılarla bir süre sohbet etti.

Yaşlılara karanfil takdim eden Yıldız, burada yaptığı konuşmada, büyüklerin insan yaşamında her daim varlık gerekçesi olduğunu söyledi.

Herkesin, yaşlandığı dönemleri olacağını ve bu durumda hayatı kolaylaştırmanın önem taşıdığını ifade eden Yıldız, "Sayın Cumhurbaşkanı, Başbakanımız ve bütün çalışma ekibinin gayreti bu yöndedir. Şimdiye kadar ülkenin idaresine konan 15 yıllık irade hep yönde davranmıştır. Bizler sizin yaşamınızı daha da rahatlatacak tarzda davranmamız lazım." diye konuştu.

Huzurevindeki yaşlıların, birçok kurumlarda çalışarak çeşitli görevler yaptıklarını ve bu görevleri kendilerine devrettiklerini dile getiren Yıldız, kendilerinin de bulundukları yerleri, görevleri tevdi edeceklerini dile getirdi.

Hiçbir şekilde ülkenin karamsarlığa kapılmasına müsaade etmediklerini de anlatan Yıldız, şöyle devam etti:

"Geleceğimizden sizler gibi ümitliyiz. Malum 16 Nisan’da bir referandum var. O oylamada da büyüyen Türkiye'nin inşasını gerçekleştirmiş olacağız. Bunda sizlerin tecrübesinin, bilgisinin ve birikiminin büyük katkı koyacağına inanıyorum. Artık ülkeyi, sizlerin daha çok zorluk çektiğiniz bir Türkiye olmaktan çıkarmamız gerekiyor. Daha normalleşmiş, kendimizin bizden daha çok sevdiğimiz torunlarımıza, geleceğimize daha güzel bir Türkiye bırakmak için gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Bizler, Türkiye’nin geleceğinden ümitliyiz, bütün vatandaşlarımızın da aynı şekilde ümitli olmalarını tavsiye ve temenni ediyorum."

Yıldız, daha sonra beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve partililerle, 22 Aralık 2015 tarihinde Bitlis’de şehit düşen İslam Çakar'ın ailesini ziyaret etti.

Yıldız, burada şehidin babası Şeref, annesi Azime ve ağabeyi İsmail Çakar’la sohbet etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.