Zonguldak

BEÜ İlahiyat Fakültesi yeni binasının inşası başlıyor

14:18 29 Mayıs 2017
BEÜ İlahiyat Fakültesi yeni binasının inşası başlıyor

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) İlahiyat Fakültesi için yapılacak olan yeni eğitim binasının uygulama projesinin tamamlandığı bildirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, eğitim kompleksinin inşasına bu yılın içerisinde başlanmasının planlandığı belirtildi.

Açıklamada, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer'in şu ifadelerine yer verildi:

"Üniversitemiz bir taraftan kapasitesini artırırken diğer taraftan eğitim altyapısını güçlendirmek için yeni derslikleri hizmete almaya çalışmaktadır. Bu bağlamda İlahiyat Fakültemiz için de yeni bir eğitim binasını yapabilmek için Kalkınma Bakanlığından destek aldık. Yatırım bütçemize İlahiyat Fakültesi derslikler ve ofisler projesini dahil ettik. Uygulama projesi bu ay itibarıyla tamamlandı. Kalkınma Bakanlığından onay geldikten sonra yapım ihalesi yapılacak. İnşallah bu yıl yapımına başlamış olacağız. Bu projenin bitmesi ve hizmete girmesiyle birlikte öğrenci ve akademisyenlerimizin çalışmaları için nitelikli bir yapı elde edilmiş olacak. Her geçen gün artan öğrenci sayımızı ve sürekli gelişip büyüyen üniversitemizin eğitim-öğretim alanında gelecekteki ihtiyaçlarına da cevap verecek olan İlahiyat Fakültesi derslikler ve ofis binası projesinin en kısa zamanda tamamlanarak hizmete girmesi için büyük çaba sarf ediyoruz. Süreçte büyük emek veren çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.