Zonguldak

Kurban Bayramı'na doğru

13:45 28 Ağustos 2017
Kurban Bayramı'na doğru

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve Genel Maden İşçileri Sendikası, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Tosun, yayımladığı bayram mesajında, Kurban Bayramı'nın, Allah'a yakınlaşmak adına kesilen kurbanların, muhtaç ve yoksullarla paylaşarak, İslam'ın verdiği kardeşlik ve yardımlaşmak duygularını yaşadığımız bir zaman dilimi olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bu bayram dolayısıyla yakaladığımız kardeşlik duygularımızı hayatın tamamına yaydığımızda, daha yaşanabilir ortam oluşacaktır. Bu bayramın birlik ve beraberliğimize, kardeşlik duygularımızın pekişmesine, huzurlu bir bayram yaşamamıza vesile olması dileklerimle, başta Zonguldaklı kardeşlerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramlarını tebrik sağlık, mutluluk ve saygılar sunuyorum."

- Sendikadan kutlama

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) da yayımladığı mesajla Kurban Bayramı'nı kutladı.

GMİS'ten yayınlanan mesajda, bayramların, insanların kardeşçe kucaklaştıkları, birbirlerine olan sevgi ve saygılarının perçinlendiği günler olduğu belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan gelişmeler, her zamankinden daha çok kardeşliğe, birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuzu gösteriyor. Kurban Bayramının barışa ve kardeşliğe vesile olmasını diliyoruz. Türkiye Taşkömürü Kurumunda, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğünde, HATTAT AŞ ve diğer özel sektörde çalışan üyelerimiz başta olmak üzere tüm madencilerin, Zonguldaklıların, halkımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyoruz. Eşleri, çocukları ve aileleriyle, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar diliyoruz. Bayramın, kardeşlik ve dayanışma duygularını geliştirmesi, ülkemize ve bölgemize huzur ve barış getirmesi umuduyla saygılarımızı sunuyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.