Zonguldak

30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

15:18 28 Ağustos 2017
30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çınar, mesajında, Türk mi̇lleti̇nin tari̇h boyunca bağımsızlığından ve özgürlüğünden ödün vermediğini, esareti̇ kabul etmediğini, canı pahasına da olsa i̇lke ve değerleri̇nden asla vazgeçmediğini belirtti.

Türk tari̇hi̇ni̇n önemli dönüm noktalarından bi̇ri̇si̇ olan ve her safhası eşsi̇z kahramanlık destanlarıyla dolu Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi̇'nin, ulusun tari̇hi̇ne yön veren önemli̇ savaşlardan bi̇ri̇si̇ olduğunu ifade eden Çınar, şunları kaydetti:

"Bu zaferle mi̇lleti̇mi̇zi̇n bağımsız ve özgür yaşama i̇radesi̇ tüm dünyaya gösteri̇lmi̇şti̇r. 30 Ağustos Zaferi̇ ulusumuzun aydınlık yarınlara ulaşacağının göstergesi̇ olmuş, bağımsız Türki̇ye Cumhuri̇yeti̇ devleti̇ni̇n kurulmasının yolunu açmıştır. Şanlı ordumuzun azi̇m, kararlılık ve cesareti̇ni̇ zafere dönüştürerek mi̇lleti̇mi̇zi̇n varlığını koruyan Atatürk kurduğu cumhuri̇yetle bi̇zlere büyük bi̇r devlet ve aydınlık bi̇r gelecek armağan etmi̇şti̇r. 30 Ağustos zafer bayramında başta Türki̇ye Cumhuri̇yeti̇'ni̇n kurucusu Atatürk ve onun si̇lah arkadaşları olmak üzere, vatan savunması ve bölünmez bütünlüğümüz uğrunda canını feda eden azi̇z şehi̇tleri̇mi̇zi̇ ve kahraman gazi̇leri̇mi̇zi̇ mi̇nnet ve şükranla anıyor, mi̇lleti̇mi̇zi̇n 30 Ağustos Zafer bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.