Zonguldak

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Çağlayan:

12:56 20 Aralık 2017
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Çağlayan:

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, "AK Parti teşkilatları olarak bizler i̇limizin ve halkımızın yararına olan her çalışmayı destekledik. Bundan sonrada desteklemeye hazırız." dedi.

Çağlayan, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, başta İl Başkanı Zeki Tosun'un yanı sıra partili arkadaşlarının teveccühü ve önerileriyle, genel merkez kararıyla Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirildiğini söyledi.

Kendisini Merkez İlçe Başkanlığı görevine layık gören ve destek veren herkese teşekkür ettiğini ifade eden Çağlayan, "Başkanlık görevimi yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte en iyi şekilde yerine getirip, halkımızın, ilimizin ve merkez i̇lçemizin sorunlarının çözümünde, birlik ve beraberliğimizin temin edilmesinde, yarım kalan, devam eden yatırım ve çalışmaların hızla tamamlanmasında, yeni yatırımların kısa sürede başlanıp hayata geçirilmesinde i̇l başkanımız ve teşkilatımızla birlik, beraberlik i̇çinde var gücümüzle çalışarak 2019 yerel seçimleri, cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde partimizin başarılı olması ve birinci parti olma yolunda gece gündüz çaba sarf edeceğiz." diye konuştu.

Zonguldak Belediyesinin şehir trafiğini rahatlatma ve transit geçişte yaşanan trafik tıkanıklığını ortadan kaldırmak amacıyla gündeme getirdiği Uğur Mumcu Kavşağı düzenleme çalışmasına değinen Çağlayan, şöyle devam etti:

"Sorun kısa sürede çözümünden uzak, günü kurtarma ve kamuoyunu meşgul etme çabasından öte gitmemektedir. Uğur Mumcu Kavşağı'nda yapılması planlanan yeni kavşak düzenlemesi yüksek maliyet gerektirmektedir. Oysa buradaki düzenlemenin lavvuar alanına yapılacak projeyle birlikte bir bütün olarak planlanmalı ve battı-çıktıyla bu sorun kökten çözülmelidir. Bu projenin yapımı i̇çin bizler her türlü desteğe hazırız. Uğur Mumcu Kavşağı ile i̇lgili emniyet müdürlüğünün önerdiği çalışma maliyeti düşük sorunu çözmeye yönelik hızlı ve etkili bir çalışmadır. Bu hususta hassasiyet gösteren emniyet müdürümüze ve ekibine yerin genişlemesi i̇çin hiç zorluk çıkarmadan katkı sunan Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürümüze teşekkür ederiz. Zonguldak Belediyesi, maliyeti düşük olan hızlı ve etkili çözümü tercih etme yerine yapımı zor ve yüksek maliyetli yolu seçip Zonguldak halkının ve belediyenin ekonomik kaynaklarını heba etme yoluna gitmeye çalışmaktadır. Bu kavşak düzenlemesi emniyet ve TTK iş birliği i̇le belediyeye önerilmiş ve katkı sunulmuştur. AK Parti teşkilatları olarak bizler i̇limizin ve halkımızın yararına olan her çalışmayı destekledik. Bundan sonra da desteklemeye hazırız. Trafik sıkışıklığına kısa sürede çözüm getirecek olan yan yol çalışmasını hayata geçirip bir an önce çözüme kavuşturmalıdır. Şehir geçişinin devamı olan Uğur Mumcu Kavşağı'ndaki tıkanıklık, bizim Üzülmez tünellerini tamamlayıp trafiğe açmamız sonrasında hızlanan ve akıcılık kazanan araç trafiğinin artmasıyla ortaya çıkarak büyümüştür."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.